Dnešní doktori

Príspevok v téme: Dnešní doktori
evangelika11

Ako začať,
tento problém mám už 3 roky. Samozrejme netrvá to celé tri roky, opakuje sa mi to každého pol roka, niekedy aj viac krát za mesiac. Pociťujem pálenie, svrbenie v oblasti vchodu do vagíny. Mám biely hrudkovitý výtok..
Zrejme Vás hneď napadnú ottázky typu: Riešila si to so svojim lekárom? A čo tk navštíviť gynekológa?...
ALE!.. áno riešila, po celé tie tri roky som za nim bola 4 krát s tým istým problémom. V papieroch má stále napísané niečo iné, buď to bola mikóza potom kvasinky + bakteriálne ochorenie, a naposledy iba bakteriálne. A stále mi prepisoval niečo iné.
Včera som bola za ním znova, s tým istým problémom. Veľmi ma zarazilo to čo mi povedal. NemohlA som uveriť. Čiže ja som vlastne vinná zato, čo sa so mnou deje. Podľa jeho slov.
Prvá otázka, ktorá padla bola: A prečo ste si to nevyhľadali na internete? Ved sú všelijaké fóra, ženy sa tam vyjadrujú, čo používajú a čo im pomáha... akože vážne? takto sa riešia zdravotné problémy? .. No mala som dosť, a bola som veľmi prekvapená jeho slovami, kedže naposledy sa na mňa vyvrieskal, že som si sama kúpila canesten, takú blbosť.
Taktiež mi pripomenul, že kvôli tomu, zvyknú byť predčasné pôrody adeti sa môžu rodiť choré... Ale tak keď Už MI lokálna anestéza nepomáha, mohol by súsiť niečo iné .. teda aspoň si myslím.
Snažím sa jesť menej sladké, žiť zravšie. Ale problémy neprestávaju. Takže sa predsa obraciam na Vás..kedže mi to už aj doktor poradil..nejaké rady?
Dakujem za prečitanie

Anna Maok

Rozhodne zmeň gynekológa, čím skôr, tým lepšie. Ak to trvá už 4 roky, verím, že si vyskúšala niekoľko babských rád, avšak neúčinne.
Poinformuj sa o dobrom gynekológovi vo vašom okolí, a objednaj sa čím skôr..nie je dôvod čakať na zázrak (nemyslím to v zlom)
Sama som si tento problém zažila, "samoliečbou" som si stav zhoršila. Je to dosť nepríjemné a frustrujúce zároveň, verím, že Ti nový lekár pomôže :). K tomu strému no comment.

ajja

Ja ti poradim, do lavora si daj teplu vodu a pridaj tam obycajny ocot, sadni si tam na 5min, mozes kazdy den, malo by to zmiznut