Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

baby poradte stranku so satami!! dakujem

a_dr1a

Ja som bola na svadbe kamoske, krora si cez net nasla v cine daku firmu (nasla ich riadne na nete, mali web na svadobne spolocenske saty uz hotove ale sili aj na zakazku) a ona im poslala svoje miery, vysku vahu obvody prs pasu bokov aj svoju fotku postavy - vsetko mailami vybavovala a saty jej hotove poslali letecky do BA. Boli nadherne honosne, sadli jej presne na mieru ako uliate a myslim, ze aj s tou leteckou dopravou a so vsetkym (asi aj clo) ju vysli na dakych 380e. Pisem to preto, ze podobne a isto nie tak nadherne saty stoja tu bezne aj okolo tisicky a viac. Ona im poslala uz svoju predstavu a obmenu (neviem ci nebola aj na vystave svadobnych siat alebo z kadial im poslala fotky, napisala zmeny a vlastne predstavy ako maju tie jej saty vyzerat), a presne vsetko obdrzala. A este upozornujem, ze pred dohodnutym terminom na akom boli dohodnuti) Skus aj ty mozno takto. A jasne ze ona mala honosnejsie saty, neviem ci aj swarovskeho sperkami obsite vkladane, takze ak chces jednoduchsie, tak sa to odrazi potom aj na cene. A to ich este potom myslim, ze aj vynosne predala)
A zas s dalsou kamoskou ktorej som bola na svadbe, tak sme spolu hladali saty a normalne v BA na obchodnej v spolocenskych satach sme nasli krasne biele saty 'ala grecka afrodita, mali zrovna velke vypredaje, takze neviem ci na dakych 60e po zlave nevysli. A bola nadherna nevesta, plus doplnky vo vlasoch ai urobili svoje a nik by neveril, ze to nemala original svadobne saty)) Je plesova sezona. Skus po nej pobehat taketo obchody ked budu mat vypredaje a urcite tam najdes aj biele saty, ktore mozes mat ako svadobne

nicollette12

Ja by som si na tvojom mieste saty neobjednavala a este ak maju byt svadobne tak to uz vobec nie.... lebo cez internet ti moze prist hocico a ked uz je to taka udalost ze svadba, tak radsej normalne do svadobneho salonu si ist vybrat, urcite tam maju velky vyber a najdes aj nejake jednoduchsie :)