caute dievcence prosim mozete mi poradit spolahlivu stranku kde si mozem objednat dlhe biele saty na jednoduchu svadbu? dakujeeem
baby poradte stranku so satami!! dakujem
Ja som bola na svadbe kamoske, krora si cez net nasla v cine daku firmu (nasla ich riadne na nete, mali web na svadobne spolocenske saty uz hotove ale sili aj na zakazku) a ona im poslala svoje miery, vysku vahu obvody prs pasu bokov aj svoju fotku postavy - vsetko mailami vybavovala a saty jej hotove poslali letecky do BA. Boli nadherne honosne, sadli jej presne na mieru ako uliate a myslim, ze aj s tou leteckou dopravou a so vsetkym (asi aj clo) ju vysli na dakych 380e. Pisem to preto, ze podobne a isto nie tak nadherne saty stoja tu bezne aj okolo tisicky a viac. Ona im poslala uz svoju predstavu a obmenu (neviem ci nebola aj na vystave svadobnych siat alebo z kadial im poslala fotky, napisala zmeny a vlastne predstavy ako maju tie jej saty vyzerat), a presne vsetko obdrzala. A este upozornujem, ze pred dohodnutym terminom na akom boli dohodnuti) Skus aj ty mozno takto. A jasne ze ona mala honosnejsie saty, neviem ci aj swarovskeho sperkami obsite vkladane, takze ak chces jednoduchsie, tak sa to odrazi potom aj na cene. A to ich este potom myslim, ze aj vynosne predala)
A zas s dalsou kamoskou ktorej som bola na svadbe, tak sme spolu hladali saty a normalne v BA na obchodnej v spolocenskych satach sme nasli krasne biele saty 'ala grecka afrodita, mali zrovna velke vypredaje, takze neviem ci na dakych 60e po zlave nevysli. A bola nadherna nevesta, plus doplnky vo vlasoch ai urobili svoje a nik by neveril, ze to nemala original svadobne saty)) Je plesova sezona. Skus po nej pobehat taketo obchody ked budu mat vypredaje a urcite tam najdes aj biele saty, ktore mozes mat ako svadobne
Ja by som si na tvojom mieste saty neobjednavala a este ak maju byt svadobne tak to uz vobec nie.... lebo cez internet ti moze prist hocico a ked uz je to taka udalost ze svadba, tak radsej normalne do svadobneho salonu si ist vybrat, urcite tam maju velky vyber a najdes aj nejake jednoduchsie :)