Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jasnovidec Rudy z tv8

Angiiiiieeeee

Medea, nikto ta z nicoho neobvinuje, iba odhaluje to, co je mnohym stale skryte. Vsetko, co prinasa nepokoj a rozdelenie je zle. Zivot je ovela komplikovanejsi nez si napisala. Ucit sa zlemu nie je spravne. A ozajstne dobro ti ziadny jasnovidec, vestec ani liecitel do zivota silami z podsvetia neprinesie. Naopak, bude ti casom ovela horsie :(((( , ja nechcem aby ti tak bolo. Hladaj cestu a poznanie, ale VELKY POZOR NA TO KDE A U KOHO!!!

Medea7

Pocuvajte nenarodila som sa preto aby som tu rozhodovala o nejakom boji, ja som sa sem prisla nieco naucit. Zatial som dole ani neviem kde to.

Medea7

neviem, viem ze som dobra aj zla, ak mi nejaky clovek z vypocitavosti ublizi, alebo zosiela na mna negativne myslienky vtedy som zla. Toto ma naucil zivot.

Pipinanana

Medea chcem ti dobre... :(

Niekto sa možno rozhodne, že nebude vyznávať to preňho všedné kresťanstvo, ale naopak, nájde niečo odlišné od kresťanstva. Z nevedomosti i zvedavosti človek očakáva od ezoteriky alebo od ázijských náuk, že bude šťastnejší, ale vždy nastanú len väčšie a väčšie duchovné problémy. Z nevinného vyznávania nejakého, možno lákavého smeru, si niekedy človek môže narobiť obrovské problémy.

Ezoteriku rozdeľujeme na:

a) praktickú - okultizmus: široké využitie mágie, napr. v liečiteľstve

b) teoretickú – ezoterická filozofia: t. j. východná (ázijská, napr. indická, čínska), egyptská, pohanská filozofia (náboženstvá)

Alternatívna liečba. V súlade s kresťanstvom môžeme brať do úvahy tie metódy, ktoré sú vedecky vysvetliteľné (napr. liečivý účinok byliniek). Ďalej v súlade s kresťanstvom sú kresťanskí liečitelia (nemyslím tým na kadejakých kresťanských sektárov). Základ terapie týchto liečiteľov sú bylinky a hlavne modlitba k Bohu, ktorý môže urobiť zázrak (existujú modlitebné skupiny alebo charizmovaní jednotlivci, ktorí sa modlia k Bohu za uzdravenie chorého). Pozor, nie každý, kto hovorí, že lieči v mene jediného Boha, Ježiša Krista, je naozaj Božím služobníkom. Len 1% z alternatívnej medicíny je v súlade s kresťanstvom, ostatných 99% je ezoterická alternatívna liečba, ktorá nie je v súlade s kresťanstvom (tej sa budeme venovať na nasledujúcich riadkoch).

Najprv treba zanechať skeptický názor na ezoterickú alternatívnu medicínu (skratka EAM). Novou informáciou pre niekoho možno bude to, že niektoré druhy EAM je omnoho účinnejšia ako klasická medicína. Mnohým nepomohla klasická medicína a EAM zabrala. Pomocou EAM je možné liečiť veľmi rýchlo, účinne a efektívne (je málo tých, ktorí by sa sťažovali, že im určité metódy EAM zdravie nezmenili). Ale prečo to nie je vedecky vysvetlené? V EAM sa dejú zázraky.

Zázraky môžu konať len dvaja: Boh a diabol. Pre niekoho bude možno ťažké zmieriť sa s tým, že centrom EAM je diabol, ktorý koná zázraky.

Tiež treba pripomenúť, že existujú druhy EAM, ktoré človeku nepomôžu ani neuškodia a ide tu o dobrý biznis. Vždy je však riziko, že spomínané metódy môžu človeku uškodiť a tiež nemôžeme vylúčiť pôsobenie diabla v týchto metódach (napr. kineziológia).

Je to hriech ak využívam EAM?

Áno, je to hriech. Ide o veľkú urážku Boha. Ak využívame EAM istým spôsobom, prosíme o zdravotnú pomoc najväčšieho nepriateľa Boha, t. j. diabla.

Škodí mojej duši to, ak využívam EAM?
Určite áno. Diabol nedáva nič zadarmo. Po aplikovaní EAM bude človek omnoho viac vystavený diablovi ako inokedy. V mnohých prípadoch sa pacient stáva posadnutý diablom. Nezriedka nasledujú aj vážne psychické choroby.

Je EAM nebezpečná z hľadiska telesného zdravia?
Určite je riskantné pristupovať k EAM. Pretože diabli sú chaotické a zúfalé bytosti, ktoré nemusia liečiteľa poslúchnuť a môže sa stať, že pacient ešte viac ochorie.

Zmluva s diablom (satanom):

Liečiteľ (mág) musí mať zmluvu so satanom, aby mal čarodejnícke schopnosti, resp. aby mohol komunikovať s diablom aktívne (vidieť do diabolského duchovného sveta), alebo pasívne (zariekavaním, teda inkantáciou). Každý, kto má nadprirodzené schopnosti pomocou diabla, pôjde po telesnej smrti do zatratenia! Ide o hriechy, ktoré sa najviac protivia Bohu. V mnohých prípadoch sa stane, že ani sám liečiteľ nevie, na základe čoho EAM funguje, nevie, že spolupracuje s diablami.

Ezoterika, patrí pod ňu:

Ezoterické, alternatívne liečiteľstvo
Numerológia, Astrológia, výklad snov, čítanie z rúk
Radiestézia, veštenie pomocou prútika, kyvadla, drôtikov
Biela a čierna mágia
Okultizmus (okultizmom sa zaoberal napr. Hitler a zrejme aj Stalin)
Veštenie – ide o magický úkon, ktorý môže uškodiť duši človeka

Špiritizmus, zaoberá sa vyvolávaním duchov, ide o vyvolávanie diabla

...

Preteba

Rugko, aký objav! Jasné, že vedel všetko, myslíte, že vás nepoznajú? Poznajú aj Tvoje slabosti aj reakcie.