Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Workoholik

Príspevok v téme: Workoholik
MedAdinka

Ako sa dostat takemu muzovi pod kozu? Je to na nom vidiet ze to vnima rovnako ako ja ze si vo viacerych oblastiach zivota aj rozumieme ,je medzi nami chemia...no pokial ide o vztahy nechce to riesit lebo ma ine priority ako momentalne venovat energiu zene. Da sa najst v tomto balanc ak nechcem skoncit ako nejaka jeho milenka? Myslim si ze v praci by som mu bola napomocna a ak uz spolu travime cas pri inych volnocasovych aktivitach preco si taky chlap napripusta zeny? Nie je to ziadny mlady chlapec ...co by ste mi poradili?

Alessandra999

"nechce to riesit (vztah) lebo ma ine priority"

Prepac, ale co na tom nechapes???
Jasne ti povedal, ze vztah nechce. A ty riesis vo svojej hlavicke ako sa mu dostat podkozu. Respektovanie toho druheho ti asi vela nehovori, ze. Bud rada, ze ta nevyuziva len na zabavu.
Ked nechce vztah, daj mu pokoj, budte kamarati ako doteraz, AK je to pre teba po citovej stranke nezvladnutelne, prestat sa s nim stretavat.

Celkovo nikdy nepochopim toto zmyslanie vacsiny zien, ze chcu muza menit (v roznych nazoroch a oblastiach)

Jana Lukacova

MedAdinka: Vmanipulovať sa mužovi podkožu nie je šťastná voľba, koledujete si tým o problém - trápenie sa v pozícii milenky... Ak Vám povedal, že nechce vzťahy riesit lebo ma ine priority ako momentalne venovat energiu zene, rešpektujte to. Dal Vám tým najavo svoj prístup k Vám. Môžete sa ho opýtať, prečo to tak je, možno zistíte dôvod, možno nie, to nie je podstatné (pre Vás)...podstatné je, že ak by okrem chémie, v tom bolo niečo viac pristupoval by k Vám inak...ak sa Vám teda nepáči byť v pozícii v akej ste, tak sa mu poďakujte za strávený čas a začnite ho tráviť inak...