Ahojte, som vysoka 175 , mam 61kg, postavu mam akorad, len mam trocha sost brucho a tie boky na bruchu.Ked aj mam dietu ci cvicim jogu, nemozem sa toho zbavit. Poradte.
Ako schudnut brucho? Rady?
Ano defcon ja cvicim pravidelne aby som schudol. Predpokladam ze aj slecna. Na nepitie vody pocas treningu sa neumiera...ale suhlasim ze zeny a muzi to maju inac.
prestat jest pecivo, na 3-4 mesiace a plavaj 3 x do tyzdna bez prestavky svizne tempo hodinu a sexuj..a pi vodu normalne, taku sprostost , ze nepit som este nepocul
Powerlifter, zhodit brucho u muzov a u zien su dve rozlicne veci. U muzov je tuk na bruchu prva zasobaren tukovej energie, teda komplexnymi cvikmi zacnes zhadzovat najprv z brucha. Zeny to maju inak.
Taktiez moc nechapem logiku nepit vodu pri cviceni. Voda sama o sebe ti ziadnu energiu nedoda, ale pomaha pri udrzani telesnej teploty a teda vydrzis dlhsie cvicit.
Samostatnou kapitolou ludskej blbosti je chudnut formou dehydratacie. To sa da uznat ked potrebujes kratkodobo zhodit na sutaz a podobne. Inak je to kravina a hazard so svojim zdravim.
Ja som sice chlap ale mne to pomohlo dat tatkovske brucho dole
Kluky, drepy a vypady. Clovek si mysli ze to su cviky len na urcite svalstvo, ale su komplexne. Plus behat. Pocas cvičenia nepit lebo chces spalit tuk a nepotit vodu.