Ako schudnut brucho? Rady?

Powerlifter

Ano defcon ja cvicim pravidelne aby som schudol. Predpokladam ze aj slecna. Na nepitie vody pocas treningu sa neumiera...ale suhlasim ze zeny a muzi to maju inac.

mrdimir

prestat jest pecivo, na 3-4 mesiace a plavaj 3 x do tyzdna bez prestavky svizne tempo hodinu a sexuj..a pi vodu normalne, taku sprostost , ze nepit som este nepocul

Defcon

Powerlifter, zhodit brucho u muzov a u zien su dve rozlicne veci. U muzov je tuk na bruchu prva zasobaren tukovej energie, teda komplexnymi cvikmi zacnes zhadzovat najprv z brucha. Zeny to maju inak.
Taktiez moc nechapem logiku nepit vodu pri cviceni. Voda sama o sebe ti ziadnu energiu nedoda, ale pomaha pri udrzani telesnej teploty a teda vydrzis dlhsie cvicit.
Samostatnou kapitolou ludskej blbosti je chudnut formou dehydratacie. To sa da uznat ked potrebujes kratkodobo zhodit na sutaz a podobne. Inak je to kravina a hazard so svojim zdravim.

Powerlifter

Kluky, drepy a vypady. Clovek si mysli ze to su cviky len na urcite svalstvo, ale su komplexne. Plus behat. Pocas cvičenia nepit lebo chces spalit tuk a nepotit vodu.