Prehliadka 15rokov

filipa

Ak si myslíte, že ste nejaké výnimočné a preto Vás chce lekár vidieť vyzlečené, tak vás sklamem-nie ste. Takých, ako ste vy, videl stovky a keď vyjdete z ordinácie, tak si na vaše odhalené telá ani nespomenie.

sjuzi2

Povedala nech sa vyzlečiem a dovod nepovedala. Aj mi to bolo jedno, no pribudajucim vekom mi to uz jedno nieje. Robila mi presne to co ti napisala Nicollette.
Plus otazky typu
Mas pravidelny menzes
Ako casto chodis na velku
Ci fajcis
A viac uz si nepametam

sjuzi2

Chodim na prehliadku kazdy rok a vzdy som sa musela vyzliect. Takze ano aj ked mi bolo 15. Aj u byvalej doktorky, aj u terajsej.

nicollette12

IvankaIva15 - preco by mala riesit prsia? To skor riesi gynekolog..... ved doteraz si nebola na preventivnej alebo co? Sa ta nikdy nic nepytala? A ohladne menzesu sa ta bude pytat iba ci ho mas pravidelny ak ho teda uz mas

sjuzi2

Ivanka, ja mam 19 a pondelok idem na prehliadku. Prvy raz sa tam idem vzopriet a povedat im ze sa nevyzleciem. Vzopri sa aj ty, ja ti rozumiem ze je ti to neprijemne.

IvankaIva15

nicolette :a čo také sa bude pýtať ohladom menzesu?Aj prsia bude riešiť?

sjuzi2:Ja som strašná hanblivka a nechcem sa vyzliekať tiež nechápem prečo to chcú a velmi nemám odvahu s aich to pýtaj Aj ty si tým máš problém?