striedanie kremov na tvar, stvrtrocne alebo polrocne?

Príspevok v téme: striedanie kremov na tvar, stvrtrocne alebo polrocne?
siovera

Doteraz som menila kremy len 2x rocne, september-marec vyzivny krem a april-august hydratacny. Jednu flasticku 50 ml kremu bezne miniem za 2-3 mesiace.

Stalo by sa nieco, keby som menila kremy kazde 3 mesiace (podla rocnych obdobi) alebo dokonca kazde 2 mesiace? Napr. jar-nechtikovy krem, leto-krem s aloe vera, jesen-mandlovy krem, zima-krem s bambuckym maslom. Moze skodit castejsie striedanie kremov pokozke? Mam na mysli v ramci jednej znacky.

Dakujem.

siovera

Zbytocne, neviem, ja som si len myslela, že ked si kazdy polrok kupim 2-3x rovnaky krem, ci by som si nemohla za ten polrok kupiť 2-3x rozny krem, nech je to pestrejsie. Ale vdaka, aspon tebe, ze si mi odpovedala.

nicollette12

Ved vyskusaj, ale preco by to nemalo byt bezpecne nechapem. A pride mi zbytocne striedat tolko kremov naraz, aj po mesiaci... skus si radsej najst nejaky z tychto ktore pouzivas a pozri si ktory ti vyhovuje najviac a ten pouzivaj a striedaj ho este s nejakym a hotovo... lebo 5 kremov ci kolko mi pride dost vela

siovera

Vďaka za odpoveď, čiže je to bezpečné. A keď by som striedala krémy v rámci jednej značky?

Doteraz som ich používala takto:
Od septembra (alebo októbra) do apríla - Nivea ten modrý klasický krém - asi 2 balenia po 70 ml.

Apríl až september - Nivea zvláčňujuci krém - asi 3 balenia po 50 ml.

Striedala by som ich napr. Takto:

December až február - Nivea modrý klasický krém, marec až apríl - Nivea krém sensitive, máj a jún - Nivea krém s aloe vera, júl, august - Nivea zvláčňujuci krém, september až november - Nivea mandľový krém. A na ďalšia rok opäť to isté dookola.

nicollette12

Nemyslim si ze by sa nieco malo stat, ale podla mne si plet nestihne zvyknut stale na novy krem po kazdych 2 mesiacoch.... ja si kupim vzdy jeden(ak skusam nejaku novinku) a skusam ci mi vyhovuje ale snazim sa ho pouzivat min 3 mesiace, ak mi nevyhovuje tak dopouzivam a vratim sa k mojemu stalemu kremiku a ten pouzivam uz asi 3 roky :)