Praktické maturity

Príspevok v téme: Praktické maturity
Monika080

Dobrý deň prajem,

študujem na obchodnej akadémii, tento rok ma čakajú praktické maturity z účtovníctva, ekonomiky, konkrétne tam má byť nejaký súvislý príklad, účtovanie v programe a vytvorenie písomnosti,...neviem to ale naisto, zatiaľ nám učitelia bližšie nehovorili nič, riešia sa skôr písomne maturity, ktoré sú teraz v máji.

Prosím hlavne študentov obchodných akadémii, prosím vas viete z čoho konkrétne idete maturovať na praktických maturitách? Budete mať aj odpisy majetku?

Ďakujem.

Natalij

Dobrý deň , budúci rok maturujem z účt. Prosím máte nejaké podklady čo sa týka písomnej maturity? Tam sa počíta nejaký niekoľkohodinový príklad. Ďakujem

snup

Ahoj.
Aj ja som tohtoročná maturantka na OA. Tiež viem len to, čo si napísala, že tam má byť. Súvislí príklad v Omege, že máš firmu, robíš objednávky, príjemky do skladu, výdajky a podobné somarinky :D na adk sme aspoň my preberali urgencie a pod. a dačo z tých prebratých listov by tam malo byť. Že je fajn to dobre napísať, ten list, lebo je to až za 20 bodov z celkovej písomnej maturity, ale neviem koľko je 100% :D. Odpisy majetku by sa tam mohli objaviť, účtovali sme to v tej Omege.
Neviem čo viac :)