Vzťah ktorý asi nikam nevedie :(

Príspevok v téme: Vzťah ktorý asi nikam nevedie :(
Kaja_555

Ahojte ludia .Nezvyknem sem písať na fóra ale aspon to vyskúsam kedže mám riadnu dilemu teraz že akosi neviem čo dalej robiť .
Mám priatela skoro 8 rokov . Bývame spolu skoro 2 roky z toho,lenže náš vzťah je upne rovnaký vo všetkom ako na začiatku.Ja mám skoro 28 rokov priatel ten má 27.No a problém je teda v tom že proste moj priatel voobec nic nerieši ale uplne nič absolutne ho nič nezaujíma čo sa týka vzťahu nič nechce riešit nezaujima ho svadba deti nic proste .Vraj je ešte čas.Lenže ja by som sa chcela aj vydať aj mať dieťa aspon sa o tom porozprávať ved nevravím že to musí byt teraz tento rok kludne aj o tri roky lenže toto trvá už dlho .proste on nechce nic riešiť. Mám pocit že strácam čas ,Som z toho nešťastná ani neviem ci sa ešte lubime vobec my si totižto nic neprejavujeme len proste vedla seba existujeme .vobec ma ten vzťah nenaplna lenže neviem sa pohnut dalej .Stále zotrvávam bojím sa toho konca neviem sa s ním ani rozíst ani nic proste som riadne hlúpa neviem čo robiť ci proste pockat že sa to zmení alebo sa na to vykašlať.
On je inak velmi dobrý človek ma dobre srdce ale toto že je taký flegmatik je hrozne ubijajúce.všetko čo chcem ja riešiť tak on má na všetko čas proste.dokonca aj náš intimny život je o ničom spíme spolu tak cca raz dva krat do týždna niekedy ani len to . :(
Viem že mi nepomože to že tu budem vypisovať ,mala by som to inak riešiť ale ked ja nemám ani s kým poriadne nemám ani kamarátky tie čo aj mám tak tie už maju aj deti rodiny tým sa nechce vysedávať po kávičkach nemajú na to čas proste takže nemá ma kto ani nakopnút do predu ,tak aspon tu očakávam že by mi mohol niekto poradiť čo dalej :/ :(
cítim sa prosteuplne osamelo :/
Dakujem za prípadne rady ....

Jana Lukacova

Kaja_555: Potrebujete sa s tým, čo prežívate vysporiadať (prijať a prejaviť strach, smútok, možno hnev, ktoré prežívate), aby ste získala odhodlanie situáciu riešiť, Vaša intuícia Vám napovie, čo ďalej...možno si zobrať týždeň "pre seba", odísť na dovolenku, začať sa venovať niečomu, čo ste dlho chcela...možno to priateľom "zatrasie" a uvedomí si, že o vzťah je potrebné sa starať tak po roku ako aj ôsmich a možno si Vy uvedomíte, že v tomto vzťahu už iba strácate čas.

Ernesto

vyzeras byt rozumna baba a mas dlhorocny vztah. preco sa s nim neskusis takto otvorene o tom porozpravat, ze ta to trapi a vysvetlit mu vsetko ako si to napisala sem? po 8 rokoch by ste mali byt schopni takejto otvorenej debaty, je to ine ked tu niekto vypisuje ze nevie na com je po 8 mesiacoch, ale po 8 rokoch uz fakt nie je co skryvat. radsej dostat studenu sprchu, zistit, ze nema zaujem a vediet na com si ako sa takto trapit a stracat cas.

dava ti to zmysel co som napisal alebo s mojim pohladom nesuhlasis?