Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
Cawte mam 17 rokov a moj penis meria 14-15 cm ale sex som este nemal a mam strach ze ked sa osmelym tak ma nejaka baba vysmeje a bojim sa ze v dnesnej dobe omna taka co by ma chcela nezakopne.
to nie je otom ze by boli namyslene...proste nie kazdej taky staci po fyzickej stranke...ty by si si asi tiez neuzil s nejakou co ju ma ako dvere od garaze tak sa nadtym trochu zamysli a neurazaj. skor si myslim ze vacsina zien je natolko taktnych ze to nikdy svojmu nepovedia lebo vedia ze stym aj tak nic neurobi :( takze si ten sex len nejako odnudia a su ticho
nazdar Miso.13cm neni az tak malo.Ja ho mam 15cm a tiez som sa bal a hambil zien,ze ako budu reagovat a stratil panectvo dost neskoro kvoli tomu.Teraz po par skusenostiach so zenami sa nad tym smejem,lebo to je nepodstatne.iBa neake zeny si zakladaju na velkych vtakoch a takym sa vyhibaj ako ja:).To su zvacsa sliepky namyslene a nie normlane baby.V sexe je najdolezitejsia predohra ak si zenu dobre pripravis mozes ho mat aj 10cm a pojde to to mi ver!:)Tak zacni konecne trkat a dozen to co sizameskal!:)drzim palce cau
ilo- radsej nic nesprav....
chalani prosim porad te mi ja mam strasne tenki penis co sti mam spravit :( (: :( :( :( :( :( :( :(
omrkaj si vigrx.sk je tam dost zaujimavych veci
KAMIKAZZE suhlasim =)
velky cirkus bez pompei.........
cafte vsetci.mam 19 rokov nie som najchudsi a moj vtak ma 10 cm.mam priatelku a sme spolu stastny a aj v posteli nam to klape.
chalani vsetcia co mate maleho nezufajte.ak mate normalnu priatelku ktora vasmiluje-isto to pochopi a ani vadit jej to nebude.mozno to nepojde na prvy krat ale mudite vytrvat,ono to bude dobre a nemyslite na to ze ho mate maleho-ubera vam to zo sebaistoty.takze chalani hore hlavu a nezufajte a nevzdavajte to.
Kaslat vsetkych tych chvastunov s velkymi kladmi.nezabudajte ze aj maly gasparko vie narobit velky cirkus.
radoss- a ty si normalny???