Kamarátka sa na mňa vykašlala kvôli frajerovi

Príspevok v téme: Kamarátka sa na mňa vykašlala kvôli frajerovi
Simona00

S kamarátkou sme sa zoznámili v 1. triede na strednej. Je zároveň moja kamarátka a aj spolužiačka. Poznáme sa už 3 roky. 4 mesiace do zadu sa dala dohromady s jedným mojim známim. Zoznámili sa cez nás (v partii je nás viacej báb). Chodili sme na výlety, túry, kúpať sa, nakupovať, kino, kluby, akcie... Skoro stále sme boli spolu. Ako začala chodiť s tým mojim známim, tak absolútne nemá čas ani na kino. Neustále sa vyhovára, že nemá peniaze, ruší aj mesiac dopredu dohodnuté plány, neustále sa mu prispôsobuje. Jej frajer s ňou chodí všade, neustále o ňom rozpráva. Chápem, že našla svoju druhú polovičku ale boli sme tu skôr ako on. Nechcem vyzerať ako nejaká neprajnica. Už sme s ňou o tom bavili ale ona povedala, že to nie je pravda. Strašne ma mrzí, že si nedokáže nájsť ani jedeň deň na nás bez toho, aby tam s ňou nešiel on ako cecok alebo len tak ísť s nami niekam. Druhá kamaráka z partie má tiež priateľa a dokáže si nájsť čas aj na nás. Už ma úplne irituje keď spomenie jeho meno, ale rozpráva čo robili cez víkend. Cítim sa za toto zle, že som už niekedy ku nej hnusná za to, že zrušila plány alevo zase "nemá peniaze".

BronaVA

Neviem koľko máte rokov ale podľa odhadu z textu takých 17-18. Ja som na tom rovnako a to mám 23. Moja kamarátka sa dokonca začala po novom oháňať tým, že keď máme ísť niekam, tak ma volá a poviem jej, že jej dám vedieť napríklad tak 5 dní pred akciou. Po pár dňoch poviem, že idem a ona na to okey. 2 dni pred akciou sa tvári, že som jej povedala že neviem a tak sa zariadila( samozrejme už vtedy vedela, že bude s priateľom). Neskutočné nervy mám, ale tak čo už. Pevné nervy prajem a to že jej po vašom rozhovore nič nedošlo, tak to je už jej vec. Všetko ružové raz prejde a bude jej chýbať aj čas strávený s vami.

dalsi

A co neviete, ze kamratstva oproti skutocnym vaznym priatelstvam su mozno kdesi "tretorade"? Oni maju uz ciele vyssie, spolocne zitie, planovanie spolocneho zivota, myslienky na rodinu, snivaju ako si co zariadia. A nie pocuvat ktorej kamoska si kolko dala makeupu, a s kym sa henten vyspal... Alebo aky je kto bohaty, kolko majetku nadobudol za posledny mesiac... slabe hodnoty, slabe ciele...
Inak aj na mna sa viac kamosov vykaslalo z rovnakeho dovodu, ale ja ich plne chapem, a prajem im to.

Ernesto

Simona: nic si z toho nerob, take veci sa deju. uvolnila v tvojom zivote miesto niekomu inemu, kto si tvoje kamaratstvo viac zasluzi.

mne sa pred mesiacom stalo presne to iste. mam (teda mal som) naj kamosa, s ktorym sa pozname od 1996, ked sme mali 7 rokov, cize cely zivot. pred dvoma rokmi sa kvoli babe prestahoval k nam do mesta, ale ta si to na poslednu chvilu rozmyslela s byvanim a mal si najst nieco ine. skoncil u mna, mal byt prechodne iba 3 mesiace, nakoniec bol rok. vobec mi to nevadilo, bol to fakt naj kamos.

teraz v lete si nasiel druhu, odstahoval sa do jednej hroznej diery na vychod kde je viac ciganov jak slovakov a totalne nam vsetkym daval najavo ako ho nic ine nezaujima iba ona, ze ho u nas absolutne nic nedrzi iba praca, neskutocne mu to sadlo na nos, nenormalne arogantne sa zacal spravat.

nakoniec som siel domov na vianoce, mal som cestu ku kamoske cez tu jeho osadu kam sa cerstvo prestahoval a ked som mu pisal, ci vybehneme von a nech zavola i frajerku, tak ma odbil, ze nie, lebo sa mojka s tou svojou. nebyvam na slovensku, bola to fakt vynimocna situacia ze som cez jeho osadu cestoval a aj tak radsej stravil tu hodinu dve s frajerkou, s ktorou tam bude kysnut po zbytok zivota ako s kamosom, ktoreho uvidi najblizsie mozno o rok. v ten den som dost olutoval vsetko co som pre neho urobil

Simi30

Mne toto moja naj kamoška spravila tiež kedysi. A to sme sa bavili už od škôlky. Proste mi zrazu zmizla zo života. Nikdy nemala na mňa čas, stále mala niečo iné. No prekúsavala som to asi 5 rokov, čo som sa s tým nemohla zmieriť. Teraz máme 30 rokov, každá svoj život a vidíme sa tak 1-2x do roka. Ja som pri vzťahu nezanevrela na kamarátov, ona na všetkých. Ale už viacero ľudí mi potvrdilo, že on si ju privlastňuje, manipuluje s ňou a vlastne ju nikam nepustí. Len ona to nevidí....

nicollette12

tak normalne tej kamaratke povedz, ze nechces vyzerat neprajne, uisti ju v tom ze ju mas rada a ze jej to velmi prajes, ale ze mas v poslednej dobe pocit, ze na teba a na vase ostatne kamosky kasle a ze chcete byt viac s nou ale ze je stale s nim... zvolaj nejake stretnutie ak to tak citia aj tvoje kamosky a zavolajte ju von ze sa chcete s nou vazne porozpravat a ze nech pride sama a nie s tym frajerom... ak sa zas bude vyhovarat, tak kaslite na nu, urobte si svoje plany, chodte niekam na vylet dajte fotky na net a uvidis ze ked ona bude vidiet ako sa mate dobre tak bude smutna, ze na vas se*ie a uplne si to uvedomi.... ja som mala tiez jednu takuto kamaratku na strednej a tiez si nasla priatela a kaslala na mna, tak som si nasla ine kamosky a ked videla ze sa mam s nimi dobre ze sme stale von, smejeme sa robime si rozne vylety chodime do kina atd, tak sa mi sama ozvala ze to lutuje ze na mna nemala cas....ale to uz mne bolo jedno lebo som vedela ze sa na mna vykaslala kvoli chlapcovi s ktorym bola mesiac pritom somnou sa poznala uz asi 4 roky dokonca este spred strednej... takze je to na tebe ako to budes brat, ale ak ti na nej zalezi a aj babam v partii tak skuste zvolat to stretnutie a podla toho sa bude vsetko dalej odvijat...