Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na dne

Príspevok v téme: Na dne
noOne x3

Dobrý deň. Trvá to už viac ako rok... nedokážem prestať myslieť na svojho ex. Nedokážem si ani len predstaviť že by som bola s niekym iným . Nedokážem nikoho ľúbiť. Po rozchode sme si niekedy pisali (dost dlhu dobu) pretože chcel byť len kamarat.Pre mňa to bolo ťažké .. no nedokázala som ho nechať ísť. Stále mi motal hlavu a spraval sa tak ako keby sme spolu boli ,no neboli sme . Momentálne je to tak že som sa prinútila skončiť s tým , aby som sa naďalej netrápila. No je to ešte horšie. Skúšala som sa stretávať aj s inými mužmi po čase aby som zabudla ... no neúspešne jednoducho to nedokážem. Prosím o radu , ako sa od toho odpútať. Už neviem ako ďalej.

Jana Lukacova

noOne x3:...nesnažte sa zabudnúť, tak by ste expriateľa dostali možno síce zo "zorného uhla", ale raz by sa k Vám nezahojené rany vrátili ako bumerang..potrebujete si plne prežiť všetko, čo vo Vás rozchod vyvolal (bolesť, smútok), trápenie odznie a vydáte sa s úsmevom vpred na ceste životom...

Bohužiaľ drvivá väčšina psychológov/psychiatrov nedisponuje zručnosťou, ako k tomu človeku dopomôcť...ak nebudete nachádzať východisko a budete chcieť pokojne mi napíšte, rada Vám pomôžem, ako na to, resp. poskytnem viac informácií.

Lollka

Toto poznam, po rozchode som na tom bola podobne. Novy vztah som si vlastne nasla az za 2,5 roka. Predtym som stale myslela na byvaleho, kazdy den, spominala na tie pekne casy. Podla mna sme mali dokonaly vztah, on sa ku mne spraval velmi pekne a potom to raz ukoncil. Islo o to ze niekto na mna nieco povedal co nebola pravda a on veril jemu a nie mne. Toto doteraz nedokazem pochopit preco mi neveril, vsak ma poznal a vedel ze nikdy neklamem. Ale asi za tym bolo aj nieco ine, myslim ze sa bal zodpovednosti a zalozit vlastnu rodinu. No davala som sa dokopy dlho, podobne ako ty, my citlivejsi to asi tak mame. Radim ti nesed doma, chod von, rob nejake konicky. Ja napr. rada chodim na turistiku, tam spoznas aj novych ludi. Spoznavaj aj novych muzov, ale zatial ako kamaratov, netlac sa do noveho vztahu dokial sa na to necitis. Raz spoznas nejakeho kto ti bude pripadat fajn, bude mat o teba zaujem a vtedy si povies ze vsak tento je lepsi ako moj byvaly. Ale to chce cas, dovtedy si uzivaj cas s kamosmi a konickami.

noOne x3

nicollette12 - Máš pravdu , mala som to urobiť už dávno. Nestojí mi zato, budem sa snažiť zabudnúť. Ďakujem :)

nicollette12

Tak ten chlapec si z teba a tvojich citov zrejme robil dobry den, no vidis, aspon vies, ze jemu je to uplne lahostajne a nestoji za nic... mala si ho uz davno odpinkat, ake kamaratstvo? Ako chapem ked sa rozvedu manzelia ktori maju deti,ze sa snazia vychadzat spolu dobre, kamaratsky, ale vo vztahu v ktorom nie je okrem zabudnutych citov (aspon z jeho strany) nic, tak to naozaj nechapem ake kamaratstvo on chce vobec s tebou riesit.... ved uplne vidno ako si z teba robi srandu, len ta zmotava zatial kym nikoho nema, aby vedel ze keby daco tak este stale moze stebou nieco zacat.... Otvor oci a skoncuj s tym hned, ani na to nemysli, nemusi ti to byt luto, musis sa odosobnit, ten vztah uz nikdy nebude ako na zaciatku, to musis tak brat, aj keby ste sa dali dokopy znova..... mysli viac na seba, na svoje zdravie, netrap sa rob nieco co ta bavi a uvidis ako zabudnes :)

noOne x3

Priateľov mám , no nik z nich ma nedokáže tak celkom pochopiť . Samozrejme každý si prešiel rozchodom , no neprežívali to takto intezívne ako ja. Pred rokom som navštevovala psychológa, psychiatra a chvíľu brala tabletky, žiaľ mi nič nepomohlo a aj po roku som na tom tak ako na začiatku.

pedag

Mala by si mať kamarátov alebo kamarátky aby si sa mala komu vyrozprávať. Ja som bol posledne tiež u psychológa, pozreli sme na seba, potom sme pozreli na ten biely plášť na stoličke, ja som ho schmatol skôr, tak som ordinoval ja. Ako je na tom lepšie než posledne, to áno, aj sa rozviedol, aj pi.e, radosť počúvať, keď je na tom niekto dobre:-)