nechcem dieta

anijanechcemdeti

Mimochodom ja nepochopim ludi, ktori vidia, ze dvaja mladi su v podnajme, alebo setria, pripadne ledva vyjdu a budu vyrypovat s deckami. Napriklad ako my, vobec nemame este vyriesene byvanie, ale oni budu stale tlacit, beee ovce, totalna debilita, nevidim nalavo, napravo, uvedomuju si vobec, ze takymito sprostymi recami nas len od seba odhanaju? A potom budu vyplakavat, jak sme ich opustili, ked odideme, aby sme mali pokoj. Sak to je psycho

anijanechcemdeti

A priatel co na to? Jedine riesenie je odstahovat sa, ver mi. A cim dalej, tym lepsie. Iba tak dosiahnes pokojny zivot. Vsak oni si to uvedomia, ale uz bude neskoro.

dzejn28

ja budem mat 31, teraz som si nasla fajn priatela a uz to ide... vseeetci co ma poznaju sa ma pytaju na deti... a ked poviem, ze nechcem, tak zacnu tie klasicke reci, ze ma to prejde a podobne... uz ma to proste nebavi... a hlavne ja som ta zla, lebo nechcem... Zijeme v zakomplexovanej spolocnosti... hrozne

anijanechcemdeti

ahoj kolko mas rokov? Ja budem mat 32 a rodina tlaci neskutocne, az ma to dohnalo k uteku na opacny koniec republiky. ja mam pocit, ze ludom kompletne sibe. Preco nenechaju druhych zit a otravuju, vnucuju im svoje nazory, prestaravaju sa? co to ma vobec znamenat, ze sa stale niekto stara do druhych? chory svet toto

mmoonna

Pozri, všetci naokolo to aj riešiť budú, musíš sa s tým jednoducho zmieriť a nejakým spôsobom voči týmto rečiam obrniť. To máš ako s otázkami typu kedy budeš mať frajera, keď ho máš, tak kedy bude svadba, keď sa vydáš, kedy bude dieťa, keď máš dieťa, kedy bude druhé a tak ďalej. s tým nič nenarobíš.

dzejn28

Dakujem krasne za nazory, nechcem to riesit, len mam pocit, ze to vsetci naokolo riesia za mna a dost ma to obmedzuje.

DetiXYDetiXX

A podľa mňa by deti nemali mať niektorí, ktorí ich chcú.
Z detí si urobia rozmaznaných Bohov, alebo je to pre nich lacná pracovná sila na ceste za svojimi ambíciami, mnohí ich nevedia ani poriadne vychovať a keď im prerastú cez hlavu, tak ich vyhodia na ulicu. Pre mnohých sú malé deti ako roztomilé šteniatka - s rodokmeňom...

chcemdeti

Nerieš. Podľa mňa by ľudia ako ty nikdy nemali mať deti. Prečo? Nechcú ich. Nemaj. Nerieš. Kto chce, nech má. Kto nechce, nech nemá. Ak ti záleží na názoroch iných, to už je problém, ale len tvoj.

NaRovinu

Možno preto, že väčšinou si ľudia (vrátane mňa) automaticky myslia, že keď niekto nechce deti, nemá ich rád.
Ale napr. ja mam rada deti, chcela by som ich raz mať, no nikde sa neponáhľam (mám 20), zatiaľ mi nechýbajú. Nie je to až tak, že deti milujem, ale ani to, že ich nemám rada.