Môže mi niekto napísať niečo o tomto kožnom ochorení, ako sa prejavuje, lieči, z čoho vzniká? Ďakujem
Ochorenie ruža
pre RNG, je mozne zmes kokosove mlieko a citricidal aplikovat aj pocas zapalu?
Dakujem za odpoved pepek
Vdaka ostatne som si uy nasiel
Pepe, pod kokosak myslim kokosovy olej, nie kokosovu vodu alebo mlieko.
Pre RNG, Co mzslite pod nayvom kokosak,predpokladam ye kokosove mlieko,a co je to HOOGLE.Dakujem
Infekcie v prinosnych dutinach sa daju vynicit tym istym kokosakom s citricidalom, profesional. Viac pozri cez Google.sk pod infekcie , pripadne alergie, tj co sa tyka tej astmy
Zozen si kokosak a citricidal, profesional, ma ho napr Hoogle a vyrob si mast, do deci kokosaku 4 az 8 kvapiek citricidalu a tym sa natieraj na vlhku kozu po kupeli. To ti znici stafylokoky na kozi, ktore ked sa cez peraqskliny na suchej kozi dostanu do tela, vyvolavaju ruzu a hnisave vyrazky
Reflux je pravdepodobne z nedostatku kyselin a teda mas zle travenie celkove, co samozrejme znizuje podstatne aj imunitu.
Na travenie treba dostatok kyselin enzymov a kazdemu odporucam brat aj zmes mikrovlaknin a obcas si nasadzat probiotika.
Creva dobre obsadene probiotikami nam daju az 70% vsetkych obrannych latok, s ktorymi telo disponuje a brani sa proti roznym nakazam
Mam problem z nohamy,skoro rok chodim po nemocnici alergologia,reumatologia sono zil proste vsetky odbery krvy a stale je vsetko ok mam cukor pod normou bacila v nose aj hrdle,reflux zaludka a astmu som zufala mam 31 pracovala som doteraz v zahranici rozne staty nikdy sa mi to neopakovalo vzdy len na slovensku,teraz som dosla na trvalo domou na svk a nic okrem nemocnice liekov a bolesti nepoznam uz to psichycky nezvladam ako mam pokracovat nechcem prist o nohy
Hnisanie a vredy sa daju sterilizovat aj cez kozu iontoforezou striebra.
Pozri cez google.sk pod rng, zapal hnisania a striebro
dobry den po dovolenke pri mori sa mi objavila ruza na nohe spravala sa velmi agresivne tak som skoncila na infuziach v nemocnici museli 3 krat menit zlozenie teraz sa liecim doma uz mastami chcela by som vediet ci ten flak co este ostal sa strati alebo nie a ci je dobre samozrejme az ked sa to vylieci ist k moru alebo do solaria dakujem
Môjmu synovi sa po dvoch rokoch vrátila ruža po dvoch rokoch,vtedy vyústila až do gangrény.Liečba v nemocnici atb.a pod.,doma sme pokračovali aj s bioptronom.Nakoniec chrasta v priemere 15cm odpadla vcelku.Dnes ju má i keď len červený fľak bez opuchu a teploty na druhej nohe.Prosím o pomoc s alternatívnou liečbou.