Lotéria.

Ernesto

loterie podvod nie su, to su len vyhovorky ludi, ktori nikdy nic nevyhrali. ano, tie euro miliony vyhraju normalni ludia, ziadne dosadene rodinky niekoho. sam som sem tam v jednej firme organizoval sutaze a tolko s*ania sa s legislativou je za tym, ze je to az neuveritelne. ten, kto by v tomto chcel odrbavat, tak by musel byt na hlavu.

loterie su nastavene tak, aby vacsina ludi nikdy nevyhrala. loteria je vzdy v zisku, pretoze napr vytlaci stieracie listky milion kusov za 5€, ale vyhry su iba v hodnote 200 tis. €. povedzme pol mega z predaja ide samotnemu organizatorovi, z ktoreho potom vyplaca tych 200k, zvysok ide distribucnej sieti /posty, trafiky, stanky atd./.

ja osobne by som nikdy negamblil. viem, ze je to statisticky nastavene v moj neprospech a co mam odpozorovane, tak iba naivni a jednoduchsi ludia gamblia. uspesni a rozumni si uvedomuju, ze peniaze sa daju dlhodobo a stabilne zarabat iba poctivou pracou, ktora ma vysoku pridanu hodnotu.

loszreb

a mozno.mas stastie v laske nie?
Sa vravi
kto ma stastie v loterii nema stastie v laske a kto ma stastie v laske nema v loterii :D