ahojte,minuly tyzden som mala svoj prvy sex,bolo to vsetko oka,len moj priatel sa do mna hned urobil po par vkniknutiach,teda ja som z toho vobec nic nemala,tak sme to chceli este skusit,bol sa umyt a vsetko okolo toho z toho prveho vystriekania sa..mal aj gumu..no a kym sa snazila ho druhy krat navnadit tak som sa okolo neho trela hola ale snazila som sa neist k jeho penisu,a mam taku otazku ze co ak zostali nejake spermie na nohe alebo tak..ako dlho vydrzia na vzduchu?jke pravdepodobnost ze by sa do mna nejake dostali??prosim napiste mi niekto,ci je tu riziko lebo mi meskaju kramy 4 dni..
mam problem
Spermie ktore aj boli na jeho stehne sa určite nemohli dostať do teba lebo by museli biť zavedene až k maternici aby sa tvoje vajičko oplodnilo...takže sa nemusiš bať že budeš tehotna a prečo ti meskaju krami 4 dni aj ked si nekrvacala tvoja blana mohla biť prethnuta a tym padol ti meskaju krami to je normalne...takže sa neboj....
a je mozne ze som mozno este panna...lebo vraj chlap citi ked pretrhne blanu a on si sice moc nepamata ale nekrvacala som..takze by saom sa uz len kvoli tomuto nemala bat ci??
cez kondom ked bol napnuty sa nemaju ako dostat von spermie vsak??dakujem..
to ti meškajú kvoli tomu, že si prišla o panenstvo čiže je to OK. A pravdepodobnost zeby sa do teba dostali spermie takto je nulová tak sa neboj...