Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechapem,co si mam mysliet?

Príspevok v téme: Nechapem,co si mam mysliet?
Lalinkabalina

Ahojte. Je to uz skoro tyzden,co som bola z mojim kamosom v divadle na muzikali. V ten den sme spolu boli veeeeelmi dlho. A bolo nam bajecne. Lenze ked mi den po tom napisal ze ci by som nemala cas chvilu ist vonka tam ked uz sme boli vonka,spraval sa nejako inako. Predstavila som si ze mi chce nieco povedat lebo tak to ozajstne vyzeralo. Velmi trapne ticha,ja som sa snazila o nejake temycky ale on sa nechytal. Hlavou bol inde. Obcas nieco prehodil,ale spraval sa cudne. A to sme sa v tom divadle a celkovo cely den tak smiali a bavili... Co mam robit? Co si o tom mysliet? Dakujem za seriozne odpovede

Angelika3

Rád by sa s tebou nielen kamarátil, ale už ťa konečne aj pomiloval, len nevedel ako ti to naznačiť, preto tie trápne ticha :-D

Jana Lukacova

Lalinkabalina: tak, ako to tu už bolo spomenuté vyzerá to tak, že dlhoročný kamarát Vás má rád, len si s tým nevie dať rady, ako Vám to povedať a vyznať svoje city...je to normálne, keď sme zaľúbení, tak častokrát nevieme čo so sebou a ako prejaviť svoju náklonosť k tomu druhému a hlavne je tu strach z odmietnutia (a ak ste dlhoročný kamaráti strach môže byť o to silnejší)...

Ernesto

ved to zatial neries a stretavaj sa s nim dalej ... kvoli jednemu stretku by som si veru hlavu nelamal a nesnazil sa analyzovat kazdy jeden detail spravania. je totiz sanca, ze ak daneho cloveka nepoznas dlho, tak si jeho spravanie vysvetlis na 99% nespravne.

uvediem priklad. mal som priatelku, ktora sa strasne bala pavukov. ked sme sa rozisli a ja som sa zacal stretavat s inymi, tak jedna sa az podozrivo zaujimala ci doma nieco chovam .. prve co mi napadlo, ze sa asi strasne boji pavukov. este som jej i takto odpovedal, ze nie, ziadne pavuky :D nakoniec som zistil, ze je fanaticka do psov a myslim si, ze chcela vediet ci si nasla nejakeho psickara alebo aspon ci by som bol tomu jej chlpacovi nakloneny :-)

Dndjskenfnckwmw

Pavelyx,drž radšej hubu.
Určite to vedela,lenže niektoré ženy nechcú robiť z komára somára... Tak kľud!
Určite vie,čo jej chcel povedať. Lenže keď niektorí chlapi sú spomalení ako slimáky na púšti,tak čo si máme myslieť?
Povedz mi,prečo jej to nepovie na rovinu? Predsa slová ako mám ťa rád akebo milujem ťa chce počuť každá žena a ak sa s ním baví,tak určite nie je na zahodenie...

Lalinkabalina

V ten deň D sa ku mne nakláňal,bol milý ale to on je furt ale vies bol pozorny a tak. Hotovy dzentlmen... Len,hrozne som vykolajena z jeho chovania teraz. Sice len den sa takto sprava ale keby ma miloval preco by mi to nepovedal. Keby som to od neho pocula a bola by to pravda pravduca,hnrd by som mu skocila do narucia

Dndjskenfnckwmw

Myslím si,že ťa má možno rád a to je to,čo ti chcel povedať. Ale môže to byť aj niečo iné. samozrejme,ak ste sa príjemne zabavili,tak to viac nasvedčuje k láske z jeho strany. Ale to je len môj subjektívny pocit. :) držím palčeky