Stalo sa vám niekedy, že ste niekde, úplne hocikde cítili známu vôňu, ktorá vo vás okamžite oživila spomienky, ale nikto okolo ju necítil?
Známa vôňa
Raz mi zatelefonoval domov môj šéf z práce. Kým som s ním hovorila cez telefónne slúchadlo rozľahla sa okolo vôňa jeho obľúbeného parfumu...
Áno, naposledy išiel okolo mňa nejaký muž, ja som sa sústredila na cestu a keď prešiel, som sa zastavila a otočila, lebo som zacítila no kamoša dajme tomu a hneď ten pocit jeho objatia a bozkov. ;-) Vidno, že pánko mal dobrý vkus na voňavky juuj užasné. :D Áno stáva sa to, mne sa dokonca stalo, že mamka mi asi v 12 rokoch dala ovoňať jednu voňavku a ja, či ju nenosila keď som chodila do škôlky a ona úplne prekvapená, že odkiaľ viem...Sa mi oživili spomienky keď som išla do škôlky a mamka ma odprevádzala a objala a tá vôňa sa mi zafixovala. ;-) Zmysly fungujú a registrujú, aj keď niekedy o tom ani netušíme.
Pekný deň. ;-)
Samozrejme a dost casto. Suvisi to s roznymi vysielanymi a prijimanymi energiami, ale tu sa k tomu nechcem vyjadrovat.