Dobry deň. Uz 3 tyzdne som chora, najprv to zacalo miernym bolavym hrdlom resp. Divnym pocitom pri prehltani, potom ma to bolelo viac ale len pri prehltani tekutin. No uz to preslo ale uz vyse tyzdna mam hlieny v hrdle z toho ze mi zatekaju vkuse a nasledne z toho kaslem (dakedy viac dakedy menej ked rozprávam tak stale). Teploty mam chronicke 2,5 roka, tak aj pocas tohto casu mam vecer zvysenu do 38. Nemam ale pocit ze by tie hlieny sli z dutin. Mlieko a mliecne vyrobky jem len velmi malo. U lekara som nebola, je to podla vas potrebne? Popripade ist ku ORL? Mam 21rokov.
Zatekajuce hlieny a kasel
Ahoj, neviem, prečo sa tu všetci oháňaujú nezodpovednosťou - na sople ani zapálené hrdlo normálny lekár antibiotiká nepredpisuje. Mne doktorka odporučila presne čajíky a kľud, na kašeľ Bromhexin, ale z toho ma neskutočne bolela hlava. Najlepšie, čo poznám na hrdlo, je olivový olej, viackrát denne prehltnúť za čajovú lyžičku. Prípadne sprej do hrdla Jox, ak by si olej nezvládala (ako môj priateľ).
Ak s tým máš dlhodobé problémy s hrdlom/dutinami, skús ORL, len zo skúseností ľudí okolo nemám pocit, že by tam niečo vyriešili. :(
liečbu treba zobrať cez "pľúca"-ľahko liečiteľné akupunktúrou
Cim dlhsie budes neliecena, tym skor si poskodis nosovu sliznicu tak, ze budes mat plne hrdlo zatekajucich hlienov uz chronicky. Neblbni a utekaj k lekarovi, vela riskujes!
3 tyzdne si chora a nebola si u lekara? Toto neviem pochopit.. vsak radsej doma na cajickoch nie? Mas pravdepodobne nejaky virus, k lekarovi chod hned v pondelok... na co cakas nechapem...
tak ked to máš už 3 tyždne tak dvyhni riť pondelok a chod ku lekárovi...
lebo chrchleš vsade naokolo na ludí, rozprávaš na nich , dýchaš na nich tak ich nakazíš... !
len taku srandovnu bakterialnu infekciu mas, vsak v pohode, "nechod" k lekarovi, na co...