Možno si pomyslíte že ďalšia hlúpa téma alebo niečo podobne ale rada by som počula názory iných.Nevyzerá to divne ak dievča vo veku 16-19 rokov spraví prvý krok?Nemyslím taký žeby sa hned pytala chlapca či snou chce chodiť to určite nie ale myslím taký že napríklad...prvá mu napíše/na fb,pokeci atd.../,na zabave/diskoteke ho vezme tancovať,prihovorí sa mu a tak..Nemyslim žeby teraz mala skákať na každeho to zas nie ale proste ak jej je pár chalanov sympatickych či by to nevyzeralo nejako čudne ak spraví prvý krok ku zoznámeniu...Poznáte nejakú slečnu ktora to spravila,robí?Ak ano ako to dopadlo?
Nevyzerá to divne?Poznáte niekoho komu to stálo zato?
Ak je chlapec tzv.dreveny ze sa nevie vyjadrit,tak musi dievca spravit prvy krok. Neni to nic vynimocne. Niekedy zena musi vyvinut iniciativu ako prva. Potom sa chalan rozhybe a bude sa spravat ako muz.
Poznam taky par,sle je pravda,ze ta kocka o tom chalanovi nema dobry dojem. Hoc je mily,zlaty,no nezachoval sa ako spravny chlap. Proste nezacal dobijat ako prvy a na to mnohe cakaju. Niekefy zial bez uspechu.
Ale priznávam, že som vedela, že má záujem, lebo sa mi prvý pozdravil a aj zdravil, ale dlhú dobu a na pár krátkych rozhovor nič. Tak som sa odhodlala ja.
Mne to príde take, že chalan by mal ak má záujem urobiť prvy krok, ale nie všetci sú takí odvážlivci...a myslím že ak urobí prvy krok baba nie je to nič zle a viacero chalanov to milo poteší. Ja som napríklad raz napísala prvá a vzislo z toho niečo úžasné a drží sa to doteraz. ;-)
Vôbec to nevyzerá divne, ale záleží na tom, ako to urobí. Kto je ten šťastlivec...od tohoto tiež veľa záleží. A ešte, či vôbec má príležitosť urobiť to. A napokon, ak zajtra zomrie a včera to neurobila, tak to už nebude môcť urobiť.
Presne, veď dnešné mladé dievčatá majú guráže a sebavedomia za 100 chlapov, tak prečo by nemohli otvoriť ústa ?
Chceli ste emancipaciu a teraz je vam to divne? Tak chod naspat pri sporak a cakaj na princa.
Nic divne na tom nie je a ani pred sto rokmi nebolo.