Internetová "láska"

Príspevok v téme: Internetová "láska"
internetstory

Dobrý deň,
pár mesiac dozadu som sa rozišla s dlhoročným priateľom, tak som sa dala na určitú zoznamku. Vravím, že za to nič nedám, možno tam niekoho fajn nájdem, ale vzťah nechcem.
Spoznala som sa tam s jedným mužom, ktorému ťahá na 30, tak som si myslela fajn, bude mať už hádam rozum, bude vedieť čo od života chce, a tak ďalej. (mám 24r.)
Tak sme si písali, aj si stále píšeme a už je to 3.mesiac, ale to je ten problém, že si len píšeme. Aj mi píše ako ma ľúbi a také veci, komentuje fotky, ale my sme sa ešte nevideli. Pozval ma na Silvestra k nim, ale vtedy som odmietla. Lenže keď sa ho na to opýtam, kedy sa uvidíme, tak je nervózny, nahnevá sa alebo mi na to napíše, že keď povie on. Ale tak koľko mám ešte čakať ? Síce býva tak 2-3 hodiny odomňa, ale myslím, že keby chcel, tak by prišiel.
Neviem. Nechcem sa namotávať naňho a neviem čo, keď ho možno nikdy neuvidím. Myslíte, že mám ešte počkať? Ako dlho ? Alebo proste prerušiť kontakt , lebo to je zbytočná strata času. ?
Neviem sama, som ako nejaká puberťáčka v tomto.ale celkom si rozumieme. Sama neviem. Prosím poraďte mi. Ďakujem. Pekný deň ešte želám.

gustodeme

ešte ani 30 nemá a vraj vie čo chce??? chlapi do 30 sú deti..
ale k veci...

ty nie si normálna že? alebo tu naivitu a debilitu len predstieraš?
iba si píšete 3 mesiace a už ti vyznava lasku? na zaklade čoho ta lubi,? ked na nepozná?

a dalsia vec "stetneme sa vtedy ked JA!!! poviem" - to čo je za argument...???

zablokuj ho a viac ho nerieš...

je vysokopravdepodobne že takto ako teba lúbi dalších 10 používateliek azetu....

Ernesto

ak 30 rocny chlap lezie na zoznamku, tak nie, nema rozum, ale ma v hlave fajne nasr.....

to, ze ti pise ako ta lubi a v zivote ta nevidel to len potvrdzuje. odporucam hladat normalnych muzov, nie trubirohov co si chodia vypisovat na zoznamky jak ked som mal 14

nicollette12

Tiez mi pride divne ze ti pise ze ta lubi po 3 mesiacoch pisania si a nikdy ste sa nevideli... Podla mna je v tomto smere nevyspely...

TutanchámonxD

Tak samozrejme, že niekomu stačí si s niekym písať a vidieť jeho fotky, aby sa zaľúbil. Takým ľudom k šťastiu veľa nechýba ale normálny človek vyžaduje najprv osobné stretnutie, aby sa poriadne porozprával s tou dotyčnou osobu, aby zistil aká je aj v reálnom živote a nie len cez písmenká.

Na lásku určite treba čas a poriadne toho človeka spoznať a nie len cez písmenká na internete, kde človek môže napísať čo sa mu len zachce. Pri osobnom stretnutí človek môže tiež narozprávať hory doly ale niekedy človek pozná, keď niekto klame. To je ale môj názor :)

KedUz

Ked uz, tak tu nevypisujte, ze cez internet a za kratky cas sa zalubit neda, lebo laska na prvy pohlad existuje, ale nie kazdy si je toho vedomy.

TutanchámonxD

Píšete si len 3 mesiace a on ti už vypisuje, že ťa ľúbi ???? Tak to mi prišlo dosť smiešne prepáč :) Aby som ja ľúbil dievča, ktoré som v živote nevidel naživo, nerozprával som sa s ňou, tak to mi príde dosť nevyspelé nato, že má 30 rokov. Divní to ľudia v tejto dobe :)

nicollette12

Preto by som sa ja nikdy nezoznamovala s nikym cez internet, ak by som hladala normalny vztah... Ale chapem, v tejto dobe je to asi normalne... Ja ti iba napisem svoj nazor, ja si myslim ze o teba zaujem mat moze, kedze ti pise ze ta lubi aj ta pozval k sebe na silvestra, no ale ked si odmietla, tak to berie asi tak, ze ty chces aby on chodil za tebou.. preco? Ved chod za nim ty, napis mu, ze chces ist ty za nim, ze ho chces vidiet... trosku prejav aj ty zaujem, preco by mal len on? Uvidis ze bude uplne inak reagovat..

Mitt

Tak ty odmietneš jeho pozvanie a potom vyplakávaš, že sa s tebou nechce stretnúť ? Najprv si ujasni v hlave, čo chceš...