Ahojte,
chcem sa spytat, ako to prebieha na tých internetových zoznamkach? Ked Vam niekto napise a celkom sa vam pozdava, ako dlho je vhodne si s nim pisat predtym ako sa stretnete?? Aby to nebolo tak,ze po 5 vetach je rande.. alebo po roku, ze sme sa na zivo este nevideli.. ako dlho si treba pisat, aby clovek isiel s tym "neznamym" von.. dakujem
zoznamky
Nakolko ja na tieto internetove zoznamky nechodim, ani som nechodila, ja uprednostnujem zoznamovanie hned na zivo...... ale mam kamaratky, ktore maju skusenosti a co mi vraveli, tak je to o tom, ako si rozumiete na tej zoznamke, samozrejme ked sympatie prebehnu rychlejsie, tak idu na stretko aj po tyzdni... Ale co mi vraveli tiez, tak to je ze ked si s niekym pisali kratsie a isli hned na stretko, tak to prebehlo odost lepsie, lebo ako keby si ti chlapi nemaju cas nacvicit, ako sa budu spravat, co hovorit atd...ako ked si s niektorym pisu povedzme pol roka a potom sa ten chlap vyslovene vyhyba stretnutiu, stale zatlka a ked sa stretnu tak je uplne iny ako ked si pisu... takze cele zle... Jedna sa takto zoznamila s jednym muzom a isli na stretnutie asi po 2 tyzdnoch pisania a su spolu uz 5 rokov...takze je to dost individualne a je to dost aj od toho ci sa ty sama citis na stretnutie, lebo musis sa pripravit na vselico....
Ja som sa s mojim zoznamila osobne, takze ja nemam s tym skusenosti ako som uz napisala :) takze pisem ti len z rozpravania co viem o zoznamkach asi priblizne