Farbenie vlasov u mužov

pomocnica

No mne sa to nepáči ako na mužoch, tak aj na chalanoch v tvojom veku...Kebyže je to taká modrá, že to vidno iba pri svetle(tmavá fakt) inak by vyzerali čierne vlasy, tak možno fajn, ale čierna je určite krajšia ako nejaká modrá. No po*eb ako si to krásne nazval dostať môžeš, ale im do toho nič čo máš na svojej hlave, akurát na tvojom mieste by som sa cítila trochu nekomfortne. Rodičom by to tvojím mohlo vadiť, učiteľkám tiež, lebo niektoré zvyknú radi si podripovať, alebo v prípade zlej nálady si nájsť tvoje vlasy presne ako zámienku na krik, ale podľa toho na akej škole si, lebo niekde je to fajn tolerované, inde horšie. Mne prídu chalani ktorí majú nafarbené vlasy na nejaké také farby zvlášť niečo v štýle priteplenej blond platinovej alebo ružové odtiene, melíre, vlasy dúha tak trochu priteplene no...Nič akože proti homosexuálom nemám, náhodou super kamoši, ale tak to mne príde...ale záleží od človeka, ale celkovo nápad chalana, že:idem si nafarbiť vlasy...mi je akože wtf?! Sú však takí, ktorí vyzerajú štýlovo, sexi a proste to vedia nosiť, ale nie ej to, že modrá hlava, končím základku...Radím ti nechať čierne, veď čierna vyzerá viac tajomne a s kapucňou určite lepšie. Ale tvoja vec, no ale kebyže to fakt chceš už máš modrú hlavu. Pýtal si sa na názor tak za mňa:NIE.
Niečo také ale vyzerá fajn, ale tipujem, že takto ty nevyzeráš.

www.google.sk:

Inak veľa šťastia v škole. ;-)
Pekný deň.
PS:Na strednej by s tým problém mať mohli teda a nejaké baby to tiež môže odradiť, ale rob ako myslíš a ako to bude najviac vystihovať tvoju osobnosť. ;-)

nicollette12

Moj zlaty nevymyslaj, na to ze mas 14 rokov vies pekne nadavat ano si frajer !!! Ale ak sa chces zhovadit tak mozes :)