Dobrý deň , bola mi včera podaná anestezia do dolnej ľavej časti úst , injekcia bola veľmi bolestivá , je toto pre mna prvá negatívna skúsenosť s anestéziou , už 27 hodín od podania mám stále strpnutu a znecitlivenu polku úst konkrétne polku jazyka a všetko čo je pod jazykom smerom do ľava ku zubom, opuch nemám , neboli to len je to znecitlivene , mal som znecitlivene pery, líce ale toto má prešlo no jazyk nie, mám niekto s tým skúsenosti ? Bolo mi povedané že znecitlivenie by malo prestať keď latka vyprchá z tela avšak mne sa zdá že viac ako deň to je už trosku veľa , vraj sa to stáva ojedinele ale stáva sa to , ma s tým niekto prosím skúsenosti ? Ďakujem
Zle podaná anestezia
Michal, každý máme iný organizmus. Niekomu stačí pár hodín, iný prekročí aj 48 hodinový limit. Pomôž svojmu telu - pi veľa vody, detoxikačných a močopudných čajov, choď na čerstvý vzduch, vyvolaj si potenie a stolicu.
Asi sa ti to prebúdza k životu :)
Tak už je sobot ráno no stále to mám rovnako strpnute možno o milimeter menej , neviem , no začínam pociťovať mierne šteklenie ako keby čo si myslím že je dobre
Michal, počkaj do pondelka.
Ďakujem za rady , pravdepodobne počkám do pondelka a ak to ani dovtedy neprejde tak to budem musieť nejako riešiť
Ďakujem za rady , pravdepodobne počkám do pondelka a ak to ani dovtedy neprejde tak to budem musieť nejako riešiť
michal881... anestézy sú rôzne. Podľa dĺžky zákroku. Pichajú sa do nervu medzi sánkami. Preto stŕpne celá polovica tváre. Poprípade sa opichá aj zub. Ak sa látka dostala niekde do miesta alebo chrupky odkiaľ sa pomenej odbúráva do krvi, môže nastať takýto prípad. Pokiaľ ide o bolesť, nie je to neznesiteľné ale je bolestivé. Možno si viac citlivý. Bolí hlavne prvý vpich. Takže vydrž. Zatiaľ nemusíš nikde chodiť.
Látka ti z tela ešte nevyprchala, organizmus sa jej zbaví do 48 hodín.