Dobry den zaujima ma Vas nazor tato tema tu uz pravdepodobne mohla byt skor ale to je jedno mal som velmi stastne detstvo a rad naneho spominam asi ked som mal 8 alebo 9 rokov sme sa raz partia chlapcov hrali a zrazu zo zvedavosti ani neviem ako sme si zacali ukazovat pipiky navzajom sa dotykat a honili si navzajom teda bol to skor taky pokus o honenie rozumiete v takom veku samozrejme to nemalo nic s homosexualitou bola to cista zvedavost a vtedy ako decko to nejako moc neriesite proste je to take kolektivne detske jeden dostane vtipny napad zrazu to vsetci skusaju samozrejme bolo to len raz potom sme uz nikdy nic take nerobili a chapem ak ma niekto hned odsudi ze som homosexual alebo co je to v pohode ale niesom nikto z nas vzdy sa mi pacili dievcata a v puberte som ziadnu taku skusenost nemal ani som nad nou nepremyslal vzdy len s dievcatami momentalne mam frajerku a vsetko klape ako ma dokonca by som povedal ze ta detska zvedavost a skusenost mi moj sexualny zivot nijako nenarusila prave naopak ale o to nejde v podstate riesim taku nepodstatnu malickost a dilemu otazka znie mozem tvrdit o sebe ze som mal homosexualnu skusenost? Ked v podstate to nemalo nic s homosexualitou ale so zvedavostou ale na druhej strane sme si ako deti honili proste honil som druhemu chapete? V podstate tym ze som honil druhemu da sa tvrdit ze som ako dieta mal homosexualnu skusenost no na druhej strane dilema v tom obdobi ako decko som to tak nevnimal proste ma to zaujimalo skusil som to. Zaujima ma Vas nazor a chapem ak to niekoho pohorsi co to nezazil to je v poriadku tesim sa na vas nazor. Zaujima ma ako to vidia ini.