masturbácia vo vzťahu

Príspevok v téme: masturbácia vo vzťahu
jurki45

zdravím,
s priateľkou sme spolu takmer rok...čo sa sexu týka tak pol roka to bolo super, aj sexu sme mali obaja kolko sme potrebovali. No postupne to začalo upadať, hocikedy tak raz za týždeň (priateľka nechcela) tak som si to urobil aj sám. Keď to zistila tak sa na mňa neskutočne nahnevala, tak som s tým prestal a zasa sme nejakú dobu mali sex častejšie. No a teraz je sexu málo (1-2 krát za týždeň). Samozrejme že keď si to nerobím tak mi stačí objatie a už sa deje no viete čo. A za to zasa po mne vrieska že všetci chlapi sú rovnakí a ide im len o jedno...aký máte na to názor? a čo hovoríte na masturbáciu vo vzťahu?

Vpasci

A ked chlap nemoze kvoli zdravotnym problemom(nie problem s erekciou)sexovat a zena od leta nemala sex a ma chut a uz nestacia pomocky ani masturbacia?

lupacka

To su take mylne, sexisticke predsudky, ze zeny nepotrebuju sex denne a vydrzia bez sexu a masturbacie dlhsie.
Na to by ste sa pani nemali spoliehat.

ženy a muži vnímajú sex rozlične, skoro každý muž potrebuje mať sex častejšie ako žena. Ženy vydržia bez sexu a masturbácie oveľa dlhšie, ale mužom sa to tam plní takže to potrebujú dostať zo seba von. Sú muži a neklamme si ktorý zase ten sex k životu až tak nepotrebujú. Veď aj tu boli často témy kde sa manželka či partnerka sťažovala na nedostatok sexu zo strany svojho partnera.
Je stokrát lepšie ak muž vo vzťahu masturbuje ako keby mal svoju partnerku podvádzať. Lebo sú muži ktorí to riešia návštevou bordelu a štetkami, muži ktorí to riešia podvádzaním svojej frajerky-manželky a sú muži ktorí to riešia masturbáciou a to je to najlepšie riešenie ak si ho muž vyhoní keď má potrebu si ho vyhoniť, či už má partnerku alebo je bez partnerky.

Ernesto

ak jej to prekaza, tak nech s tebou bud sexuje alebo nech ti spravi fajku kazdy den a ma po probleme. niektori chlapi maju potrebu mat sex kazdy den, niektori zajst do posilky kazdy den, dalsi si idu zabehat, kazdy mame ine fyzicke potreby. vidno ze viac pozera na seba ako na vztah.

Salamistka

Podla mna je to uplne normalne, neviem co tvoja priatelka riesi. Ked jej to vadi tak nech ta obriadi ona ked nechce aby si si to robil sam. Jej mozno ten sex tolko nechyba a ked tebe hej tak by to mala respektovat a pristupit na takyto kompromis, ze si to spravis aj sam. A mala by aj pochopit, ze chlapi prirodzene myslia na sex castejsie nez zeny a u muzov je to aj patricne vidno, ked mu stoji a to je normalne z biologickeho hladiska. Tak by to mala vediet tolerovat a tiez by jej malo lichotit, ze ta jednoducho vzrusuje. Lepsie nez keby si ju odmietal podla mna. A mozno ona ma teraz nejake obdobie, ze proste na to nema velmi chut a to by ste si mali vyriesit len komunikaciou.

fajnapralinka

akože sama som žena ale nepochopím niektore ženy či su frigidne alebo čo..?! na tvojom mieste by som jej povedala že bud sa zmieri s tym ze si to robíš sám, čiže ju nepodvádzaš alebo si nájdeš milenku, ked ona je frigidná...

pedag

Ale potom sa opýtaj svojej priateľky, že ako si máš potom vlastne okoreniť taký život? Ja si myslím, že korenička s podrvenými štipľavými papričkami bude isto najvhodnejšia, to áno, nie je nič nad to. Však skús, dobrá rada nad zlato.

pedag

Však povedz svojej priateľke, že je to tzv. tréning na sucho. Ty to nerobíš voľky, ale nevoľky. Ja sa v lete budem učiť murovať, dva mesiace a potom zabehnem niečo pomurovať aj k vám. Jeden mesiac je tréning na sucho, len ukladáš kvádre a akože s rukou mávaš s kelňou, že ako dávaš maltu. Áno, to je niečo podobné.

Andy565656

Podľa mňa je to normálne a prirodzené. Neviem, prečo by som kvôli tomu mala na priateľa vrieskať. Ja nemám vždy na to chuť, tak si to porieši sám. :-D Z mojej strany žiadny problém. Asi lepšie akoby mi mal zahýbať s inou.