Dobrý večer , pri veľkej potrebe keď sa vyprázdnim tak so stolicou vyjde zo mňa veľké množstvo krvi ( Krv ako keď sa porežete ). Pri utieraní som si všimol aj kúskov zrazenej krvi. Bol som na vyšetrení doktor povedal že je to len trhlinka avšak momentálne po vyprázdnení mám menšie kŕče a bolesti v oblasti brucha ( zvláštny pocit ). Neviem či ste sa s tým niektorý stretli , ak hej budem za každú radu veľmi vďačný.
Krv pri veľkej potrebe
Problém so zápchou nemám a vyprázdňujem sa každý deň alebo každý druhý deň. S tou polievkou ste to trafili tie nejedávam a očividne by som mal začať .. kuracia by teraz bodla :D .. Ďakujem.
Mal by si stolicu zrejme zmakcovat, ked je bobkovita, znamena, ze je tvrda. Nemas nahodou problem so zapchou? Vyprazdnujes sa pravidelne, kazdy den?
Skus jest skor vlocky, teple polievky a zeleninu varenu, nie surovu.
Zeleninu moc nejedávam a nie .. nie som gay. Avšak čo ta zrazená krv ? Ostatok od minulého vyprázdňovania ? Inak čo hovoríte by všetko vysvetľovalo , avšak doktor mi odporučil jesť viacej vlákniny kedže stolicu mam podla neho bobkovitú.
No nieco ti natrhlo prdel. Ak nie si gay, tak to pokojne mohla byt vlaknina, ktora v creve zvacsi objem. Kvoli tomu mas tie krce v bruchu. Stava sa to ak konzumujes prilis vela surovej zeleniny s nejakym normalnym jedlom - napr.klasicky obed s prilohou. Jednoducho sa vytvori vacsie hovienko, ktore natrhne analny otvor, lebo sa nezmesti. Vytecie dost vela krvi.
Skus jest mensie porcie jedal.
Bol som , ako vravím doktor našiel len trhlinku.
Pattrik, tak vymenny listok od svojho dr. a ist na gastroeteorologiu, to sa musi vysetrit odborne