Zdravím.
Takže chcem sa Vás spýtať,že môj známy má nejaké problémy s kolenom,konkrétne mi vravil,že má na kolene roztrhnutú šľachu samizda a vravil,že nemôže bežať,pretože tak sa to koleno vyhne doboku a tým pádom spadne a je problém.No a on normálne chodí,ale ide o to,že ja chodím dosť velikanske trasy a keď som šiel s ním tak ho to trochu aj bolilo,takže otázka znie,že čo môže robiť a čo nemôže,pretože nechcem aby sa mu niečo stalo keď je somnu.Napríklad dajme tomu,že ja idem rychlejšou chôdzou a on nestíha,tak či sa niečo nemôže stať mu s tým.Proste ho mám veľmi rád a chcem vedieť čo môže a čo nemôže robiť.Uvažujem že by som s ním zašiel aj do tatier,len sa bojím že keď pôjde hore kameňmi ako je napriklad chata pod soliskom tam sú kamene a niektoré aj sú trochu vyššie,ale ten výstup sa ani tak nebojím,ale bojím sa keby som s ním schádzal dole keď je to také strme a niekedy tam musíte pobežať ža aby sa mu to nestalo a potom by to bolo viete kde.Takže prosím povedzte čo môže a čo nemôže robiť.