rande

Príspevok v téme: rande
medvedicaHumorna

Ahojte, uz ste boli niekedy (hlavne baby :) ) na rande, kde po rande vas uz druha strana (muz) nechcel a vy jeho ano?? Lebo si pripadam cudna, ale on uz nechce ist na dalsie a ja by som este isla a posuvala sa dalej.. vsetci hovoria ake je chlapom najst zenu, ale ked takto vymyslaju ako tento co chce hladat dalej, tak nech sa necuduju, ze ostanu sami... sak kralovnych je na svete len par.. ci ake primadony by chceli...

Ernesto

medvedicaHumorna: a stalo sa ti to uz viackrat? lebo kym sa to stalo pri jednom, tak to nic neznamena, ale ak sa ti to stava pravidelne, tak by to chcelo zistit preco.

medvedicaHumorna

jasne, ze nie.. nech ide do certa hladat dalej.. len mi bolo cudne, naco ma vobec vola (lebo ja som ani nechcela ist) a potom toto...

Ernesto

pride mi to fakt divne, lebo ak dievca pozyvam na rande, tak sa mi paci a mam o nu uz dlhsie zaujem. ak sa ti to stalo uz viackrat, tak musis to rande zabit niecim, co nevedia chlapi prekusnut. o com sa bavite alebo nevypozorovala si pri akej informacii zostali zaskoceni?

o vzhlade to urcite nebude, pretoze ten je zjavny okamzite uz pri prvom zoznameni a ak by bol vzhlad prekazkou, tak logicky by ani nikdy nedoslo k rande.