Riešite v kamarátstve vzhľad ?

Ernesto

absolutne vzhlad neriesim. ide mi o to, aby mi bola kamaratka sympaticka a cas s nou straveny bol prijemny.

som jeden z tej mini mensiny, ktory veri, ze kamaratstvo medzi zenou a muzom existuje. mam kamosku, s ktorou som sa spoznal, ked sme boli obaja single. ja som si medzitym nasiel priatelku a aj tak som za nou siel na tyzden na vylet do zahranicia, kde odisla na vymenny pobyt. ona si medzitym stihla najst priatela, vydala sa, dnes ma dieta a stale sa stretavame :-)

dalsi

Tym kamaratsvom mas asi namysli riadne kamaratstvo, sem tam niekde zasportovat, zabehat, zoznamit s nasimi kamosmi atd. Ja ako chalan by som velmi nesympaticke dievca za kamaratku nebral. Z jednoducheho dovodu, kamaratstva medzi opacnym pohlavim neexistuje,, bud jeden druheho chce, a bud sa to zmeni na vztah, alebo sa to rozpadne.

Ak sa jedna o kamaratstvo v rovnakom pohlavi, tak na vyzore absolutne nezalezi.

nicollette12

Toto riesia fakt akurat deti vo veku 13-16 rokov....kto normalny by si vyberal kamaratov podla vzhladu, a podla toho ci sa mu paci, ved je to iba o kamaratstve a nie o nejakom hlbsom vztahu, kde by sa mal brat ohlad aj na vzhlad z istej casti.....tak neries kraviny, v prvom rade vyberaj kamaratov podla toho, aky su a hlavne aby neboli falosny!!
Naco ti bude pekna kamaratka alebo kamarat, ked bude falosny a bude ta ohovarat za kazdym rohom a robit intrigy....