je tazke naucit sa pracovat s pokladnou?

paniIvona

Ja som robila za pokladňou ešte pár rokov dozadu čo neboli počítače ale potom čo sa začali staré obyčajné pokladne meniť za počítače tak som to jednoducho nezvládla a dala som výpoveď z vtedajšiej práce. Pracovala som v predajni potravín 9 rokov kým neprišla zmena.
Teraz je to zložité dosť, vyznáť sa v tom bola pre mňa pohroma a závidím tým dnešným mladým slečnám ako to hravo zvládajú. Ale je to dosť zložité čo napr. chodím často nakupovať do kauflandu ale však aj do iných lebo teraz tuším sú už všade počítače na namiesto obyčajných pokladničiek čo boli kedysi jedine v malých predajniach súkromníkov sú ešte staré obyčajne pokladne na platenie.
A keď vidím aké zložité je dnes blokovanie tovaru tak klobúk dolu pred všetkými ktoré s nimi pracujú. Počítače sú pre mňa hotová pohroma.
A to mám 42 rokov ale pred technikou som mala vždy rešpekt.
Takže ako pre koho je to ťažké niekto sa s tým vžije a iný zdupká ako ja. Takže tak...

philips

Tá pokladňa je z toho celého to najľahšie, najhorší sú totálne sprostí zákazníci. Robil som tam brigádne necelý mesiac a bohate mi to stačilo. Nech žije Billa! :D