Zdravím chcem sa opýtat moj pribeh je dost dlhy ked som mal 17r mal som take iste problemy.... malatnost, busenie srdca, tazke dychanie, bolest hlavy... no preslo 7 - 8r a je to tu zas. trapim sa už s tým 4mesiace pobehal som všetky vyšetrenia od kardio neuro a všetko mozne všetko je v poriadku... 3x ma brala zachranka tlak som mal v zachranke 180! sanitaci si robili somna srandu ze mi nic neni len som sa vystresoval... ked som mal 17 napravil mi chrbticu jeden rodinny znami od vtedy bol pokoj. mal som na krcnej chrbtici asi 4 stavce von. teraz som mal tiez az 5 už som bol 2x na napravenie a stale to nepomohlo... ak mi viete poradit ako sa prestat s týmto trapit budem vam bovdacný... skusal som už aj cviky na chrbticu , zelezo , vela tekutin... no dobre mi je iba ked lezim. dakujem za kazdu odpoved. ozaj chrbtica ma sem tam pobolieva alebo sedim za PC a tazsie sa mi dýcha.
Bolest hlavy
Ano, kludne to moze byt psychika, ani by si neveril kolko veci spusta psychika...az ked sa tym clovek prestane zapodievat a nemysliet na tie veci, ale zacne mysliet pozitivne a zacne robit veci prospesne pre zdravie tak to prejde...poznam dost vela pripadov... take diagnozy, niektore aj 5 rokov vkuse, hned ako ten clovek zmenil postoj k zivotu tak zrazu diagnoza fuc, vsetko bolo privolane iba psychikou...
Richard, vyšetril ťa kardiológ?
Moze to byt aj psychyckeho charakteru tieto problemy