Gynekologická preventívka

Príspevok v téme: Gynekologická preventívka
Suzzie

Ahojte baby,

chcem sa Vás spýtať ako "prežívate" preventívku na gynde. Tie situácie, keď ležíte na koze sú máloktorej príjemné. Mám však problém. Vždy keď ma lekárka začne vyšetrovať, tak ma to bolí, presnejšie v oblasti pošvového vchodu. Tým pádom začnem dvíhať zadok, hýbať sa a pod. Nech sa snažím akokoľvek uvoľniť, dýchať pomaly, myslieť na niečo úplne iné, nejde to.
Keď mi gynekologička robí vaginálny ultrazvuk, tak je to lepšie. Ten vchod vtedy zacítim len trochu.
Aby toho nebolo málo, tak mi lekárka stále vraví, že pred vyšetrením mám ísť na WC, lebo mám plný mechúr a potom to je nepríjemné pre ňu aj pre mňa. Ibaže ja na to WC idem vždy, keď som už na rade.
Baby poraďte, čo robiť. Nie je mi to príjemné, keď ma lekárka vždy upozorňuje.

Suzzie

Neptun, tuším tretia veta od konca je, že na wc pre vyšetrením idem.
Nemám predsudky voči mužom - gynekológom. No asi bude namieste zmeniť lekárku. Ďakujem za komentáre.

nicollette12

neptun-presne tak, tiez to mam tak isto ze zena gynekologicka bola ku mne strasne neprijemna , ked som nahodou mala nejaky problem a prisla som len kvoli tomu tak ma odpinkala ze si mam ked tak najst na internete ze to nie je nic vazne a dobre ze ma nevyhodila z ambulancie..
Ale uz som dlho u gynekologa chlapa a to si neviem vynachvalit, ochotny, citlivy, zasranduje aj sa popyta ako sa mam atd proste uplne odlahci ten stres a napatie v tej ambulancii, ze tam normalne chodim rada a este sa aj dobre zasmejem...ale tak niektorim zenam je neprijemne aby mali chlapa gynekologa a viac sa hanbia ako pred zenou, ale ja si myslim ze to je uplne jedno...ten chlap to neberie tak ze sa ide teraz pozerat ako tam dole vyzerate, ci ste pekna atd...to je jeho praca a berie to ako lekar...len to vela zien nechape

neptun

tak a ty si male decko? ze sa ideš vyšťať len ked ta upozorní...?
ked vstupiš do čakarne alebo ked ked vojde do amb. pacientka pred tebou a po nej ideš ty.. chod na wcko...

a čo sa týka tej bolesti asi je bezcitná.... platí že chlapi su citlivejsí...
chodila som k zene , zmenila som ju, nebola som spokojna, sla som ku chlapovi a som spokojna, je citlivy...

to iste platí aj u zubara.. mala som zenu a ta mi tak vrtala zub ze mi tlačila hlavu do operadla, dobre že mi neprevrtala hlavu....
išla som k zubarovi chlapovi a je jemny citlivy, vrtanie je OK, s citom..