Ako vyvolat menstruaciu o 3 dni skor ? mam ist na vylet a chcela by som si ten vylet uzit.A nepiste nech pijem cervene vino lebo to nebudem .dakujem
Ako vyvolať menštruaciu
ja súhlasim s nicollet, tiež mi gynekológ povedal že tieto "rady" sú uplne blbosti, či už ten citrón potom víno a pod. Vyvolať a oddialiť sa dá jedine hormonálnymi liekmi... Jedine čo pomáha akurát na uvoľnenie pri menzesi, tak to sú čaje - ženský, alchemilka a ďalšie...Ale určite nefungujú na oddialenie ani vyvolanie...
Skús piť alchemilku 3x za deň, mala by oddialiť aj o týždeň, mám to odskúšané a neublíži.
Bnb - citrony su najvecsia blbost, to si akurat tak pokazi zaludok z tolkeho kysleho... a vobec to nezabera na oddialenie menzesu, to neviem od koho ste poculi, tiez som to citala na nete kde to radili a preto som sa na to pytala aj gynekologa ze ci citron moze pomoct zmiernit krvacanie, alebo oddialit ms, na co sa on zacal smial a len kyval hlavou ze kto toto vypustil do eteru....takze asi tak
A zakladatelka - komu niet rady, tomu niet pomoci...vela stastia so skusanim vselicoho co ti aj tak nepomoze :)
to nie je duch, aby si ju vyvolávala....
...čiže nevyvoláš ju, príde vtedy, ked má prísť..
Inak vyvolať skôr sa bez hormónov nedá.
Keď to chceš oddialiť, tak treba prijímať veľa kyslého. Odšťav citróny, a to pi. Prípadne si to rozrieď s vodou aby sa to dalo piť, alebo si do toho ešte niečo pridaj podľa chuti, na ochutení už nezáleží.
Nicolette Na aku chmaru ma tu ides presviedcat nech nevymyslam.Ja som sa pytala na inu otazku a ak nevies ta si to vobec nemala komentovat ale ne ty ma ides odhovarat.Si predstav ze ja mam take silne kramy a to mi potvrdil aj sam gynekolog mam ich take silne po mame .Uz dobre seba poznam ze viem ze to nezvladnem velmi s turistikou ak ich budem mat tak preto potrebujem pomoc ludia ideme tam na 1 tyzden pomozte mii.Dakujem
Len pekne nevymyslaj, uzit vylet si mozes aj s menstruaciou, ci tam chces s niekym spat?? Ach tieto dnesne deti...
A aj tak co ti tu mozno niekto poradi tak to bude nejaka volovina co ti urcite nezaberie, lebo to sa neda len tak si privolat menstruaciu vinom alebo oddialit citronom, skratit atd...to je uplna blbost, maximalne tak mozno nejakymi liekmi od lekara sa to da ale ze by ti lekar predpisal lieky na privolanie ms kvoli nejakemu vyletu??? O tom silno pochybujem...takze nevymyslaj a bud rada ze ti chodia na cas