Darcek k vyrociu

ginger

daj mu spravit tricko s tvojou fotkou,ked poJde vecer spat,moze ho mat na sebe a este ked ho navonias svojim parfumom... :o)

mischel

Poradím Ti jeden vynikajúci darček. Ak máte spoločnú fotku, tak choď do fotoštúdia a daj mu vyrobiť z tej fotky puzzle. Je to krásny dar. Spravila som to isté môjmu partnerovi, ibaže som mu to dala na meniny. Veľmi sa tomu potešil. Skoro sa mi od šťastia rozplakal. Vyskúšaj to!! Ahoj

branik

myslim si ze niet nad krajsi darcek ako ked mu darujes samu seba. :-D mozno nejaka ta pusa este a vsak uvidi sa nie?

poliewoocka

Viec,co ho potesi?Vo fotostudiu ti spravia taketo:Nafotia ti x fotiek-tak,ze ty budes robit akoze striptiz-ono to budu rychle zabery.Potom to spoja do takej knizky a ked si to bude priatel rychlo listovat,ty sa mu tam budes "vyzliekat".Je to super!

smajlinka

aaa musite si davat darceky??? podla mna uuuplne stači ak mozete byt spolu a byt si jeden druhemu darcekom... ved vynimocny nemusi byt len den vyrocia... aaaa ked tak to pradielko je fakt dobry napad... "darcek" ktory bude aj pre teba aj pre neho :) nech vam to dllllho dlho vydrzi

mimuska

mame obaja 21, sme spolu rok a vztah je dost vazny. ideme v tom case spolu aj na dovolenku, takze vecera bude, ale mam skor na mysli nejaku drobnostku, ktora mu ten den pripomenie.

lilinka

Spravte si pekny vecer vo dvojici, bud mu nieco dobre uvar alebo upec, prekvap ho novym pradelkom, alebo tak. Urcite to oceni. Co sa tyka materialnych darcekov, tazko radit. Len ty vies co ma rad a aky vazny je vas vztah. Ale myslim ze mu urobi radost akakolvek drobnost, ked bude z lasky. Skus mu nieco vyrobit :o) Tak si uzite vyrocie.