Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svrbenie v konecniku

Príspevok v téme: svrbenie v konecniku
lula 123

dobry den nieje to sice prijemna tema ale potrebujem poradit, ide o to ze uz asi 3-4den pocitujem svrbenie v konecniku mam pocit ze je to len na jednom mieste a niekedy ma to cely den nesvrbi az ked si lahnem do postele nieje to uplne neznesitelne prave je to jemne svrbenie, viem ze mrle urcite nemam tie si pamatam z detstva a viem ze to sa vydrzat nedalo.. dalsia vec je ze uz asi pol roka sa mi stava ze idem na "velku" a vyde zo mna len hlien niekedy tekuty niekedy ako zele bola som s tym u obvodnej brali mi vytery neviem naco ich dali testovat ale zevraj vsetko v poriadku.. no, neviem. este ma napadlo po potrebe ked som sa utrela na papieri mi ostavaju male akoby vlasky z oblecenia cierne jemne tak ma napadlo ci aj oni nemozu drazdit svojou pritomnostou.. nechcem ist zas k doktorke a nemam ani cas mam skuskove.. preto sa vas pytam na rady/nazory vopred dakujem a dufam ze sa tu nenajde niekto s posmeskami..

nicollette12

Tak lekarovi chod urcite, nie ze ta napadne tam neist len kvoli skrabancu, moze to byt ono ale nemusi a moze to mat inaksie nasledky potom, radsej sa chod vysetrit, lekar ti poradi a ak si pisala ze mas aj zapchu tak by si tam mala ist naozaj a nie teraz robit z toho nic...a nezabudni nosit iba naozaj bavlnene pradlo , klasicke nohavicky (ziadne tangace, brazilky atd...) minimalne do vtedy ked ti tie problemy prejdu...

lula123

no kedze sa k doktorke dostanem najblizsie az v utorok nejak som to nevydrzala a skusila som nahmatat vnutri to miesto kde ma to svrbi a "objavila" som tam akysi uzky pasik ako ked vas poskrabe macka na dlzku tak 1,5cm, som si ista ze to je to co ma raz za cas pocas dna zasvrbi.. nemozem mat nahodou len skrabanec? pred par dnami som mala zapchu a no a potom to co mna vyslo bolo ozaj ako kamen.. blbo sa mi o tom pise ale neda mi to nevyriesit... a co sa tyka hemoroidov mam 21 rokov a este som zena myslim ze som nato mlada o. O

nicollette12

Aj avivaz v tom moze zohrat velku rolu, obzvlast ak je silno parfemovana, alebo ak pouzivas aj tie vselijake gulicky parfemovane na vonu pradla do pracky, tak aj tam moze byt problem....skus kupit nejaky setrny praci gel a prat bez avivaze :) skus to a uvidis ci to bol ten problem, no ak by neprestavalo tak by som zasla k doktorovi

lula123

a este jedna vec svrbi ma to z vnutornej strany :/ takze sa ani nemozem pozriet ci tam je nejake zacervenanie a podobne..

lula123

na zachod chodim len doma, v skole. ani na verejnych zachodoch nemozem jenoducho sa neprinutim ked si predstavim co tam je za bordel.. sprchujem sa kazdy den ale na intimne partije pouzivam vyhradne specialne sprchove pre zeny.. este ma napadlo nosim bavlnene spodne pradlo ale perem s avivazou nemoze tam byt problem?

itstrue

nepíšeš či sa po velkej potrebe umyješ... - to je doležité...
ja ked som na WC mimo domu, čo je sice zriedka, no občas sa pritrafí a nemám možnosť sa umyť tak mám tiež svrbenie..

Stanka33

Ahoj presne mozes to mat zo spodneho pradla.. drazdi ti konecnik.Skus nosit nejake obdobie klasicke bavlnene nohavicky.

nicollette12

Napadlo ma, ci by to nemohlo byt aj zo spodneho pradla, mne sa to robilo tiez isty cas hlavne v lete ked nosim tangace, ale treba zvolit vzdy bavlneny material, lebo sa mozu vytvorit rozne infekcie a alergie na materal ktory obsahuju tieto spodne pradla zo syntetiky