Ahojte, chcela by som si dať predĺžiť vlasy na svadbu a potrebujem radu ohľadom toho, hlavne čo by asi vyšlo najlacnejšie a stojí zato. počítam s tým, že to nie je najlacnejšie, ale bola by som rada, keby mi to vydržalo aj dlhšie ako ten týždeň :D Alebo neviete niekto možno aj o dobrej a lacnej kaderníčke/salóne kde by mi s tým vedeli poradiť v okolí Košíc?
Predlženie vlasov
tie clipinhair su naozaj perfektné - su to prave vlasy a super sa udržujú :)
Dobre tak ďakujem :) Skúsim tie clipinhair a som fakt zvedavá ako to dopadne ale je to fakt lacnejšia aleternatíva tak som celkom rada :)
Tusim ze som tam niekde na stranke citala ze sa daju farbit ale len tie svetlejsie alebo tak dajak :) zas ked sa bojis ci sa trafis tak im posli mail s fotkou tvojich vlasov ja som tak robila a poradili mi ze aky by som si mala obejdnat ale reklamaciu som neriesila tak neviem asi sa ich opytaj nato tiez mailom alebo mozno niekde napisane by to mohli mat ak chces od nich
Pri mojich vlasoch by tá kaderníčka musela byť fakt dobrá čarodejnica aby mi ich "zakliala" do takej podoby ako si predstavujem a vyzeralo to dobre aspoň na tých 8 a viac hodín :D Inak pozerala som teda tú clipinhair stránku ale fakt neviem či si trafím svoju farbu dajú sa to aj prefarbiť potom tie vlasy? Alebo len ich vrátiť naspäť a reklamovať?
Alexa12 tie vlasy asi boli umele viem ze kedysi boli u nas len tie teraz uz su aj ludske dostupne uplne v pohode tiez ako recka mam tie z clipinhair co su ludske a remy, ze su skladane tak ako boli odstrihnute nie su poprevracane a tie sa nebudu tak triet o seba a zehlicka, natacanie je uplne v pohode na nich a kefy na nich su ale napriklad ja ich vobec nemam a o samponoch ani neviem :D a jasne daju sa ucesy rozne len krajsie to vyzera s hustejsimi alebo dlhsimi vlasmi zas je to na kazdom osobne
A dá sa to aj v pohode žehliť? Pred pár rokmi viem, že ich mala spolužiačka ale jednak vyzerali veľmi umelo a že keď nato zobrala žehličku tak mala pocit, že sa jej iba pália a že dosť smrdeli plus že to chelo ešte špeciálne šampóny aj kefu... Nie sú to potom len fakt zbytočne vyhodené peniaze a navyše keď máš šikovnú kaderníčku tak ti určite dokáže urobiť krásny účes aj z vlasov ktoré máš keď tak mi napíš na mail a odporučím ti aj 2 ktoré sú super mám tiež riedne vlasy asi po ramená ale na stužkovú a na svadbu som neverila vlastným očiam ako mi taký účes dokázali urobiť pošlem ti aj fotky...
o dost su lacnejsie ja som svoje oboje spolu kupila za asi 150 eur tam zalezi aka dlzka a kvalita ja mam tie remy vlasy 53 cm (ja mam svoje z clipinhair.sk mozem odporucit) mali hlavne ludske vlasy nie umele tie ze sa strasne uzlia a ano su to take male hrebienky ktore si das ku korienkom ja som si videa pozerala ako sa to dava napr. toto tam ma aj pekne ucesy mne sa hlavne ten rybi chvost paci www.youtube.com a vidis ze nich nie je vidno, treba si na to dat pozor ale pri ucesoch to zvycajne vies ako urobit a ked mas riedke vlasy tak asi 2 tie sady ti bude tiez treba ked tak :D
A tie klipy sú nejako lacnejšie alebo ako sa pohybuje ich cena? To sú ako sponky, ktoré sa pripnú? Nie je ich potom vidieť vo vlasoch alebo si ich nejako zapracujete do účesu? Mám dosť riedke vlasy to by asi vyzeralo strašne :D
alkaa ma pravdu v tomto... za pracu v salone das 500 eur aj s pricesakmi a vydrzi ti to polroka a este ti to moze ponicit aj tvoje vlasy... ja uz rok mam kupene vlasy co su len klip-in a kvalita je stale dobra tam vraj ide o to aby to boli remy vlasy aby sa nerozcuchovali a pripevnis si ich aj sama je lepsie ked to robi niekto iny ale po case to aj sama zvladnes mne s tym manzel pomahal zo zaciatku :D :D
Max pol roka si nechaj predlžené vlasy, pokiaľ nemáš svoje nejaké vyslovene riedke. Ja som mala dvakrát predlžené vlasy a dosť mi to namáhalo vlasy a ešte aj polámané boli strašne...prvýkrát som platila za vlasy a robotu 460 eur, druhýkrát 650€. Nikdy nevieš ako ti to spravia aj keď platíš veľa...radšej clip in asi.