mate niake sksenosti s touto dietou?
dieta modeliek
čawte..ja som behom jedného mesiaca schudla zo 50 kg na 445kg.a to bez diety..noo newem či to je zdravé..a teraz newládzem jesť a ked jem tak potom mi je z toho na vracanie...zo wšetkého...skuste mi poradť čo to je albo čo mám robiť bo wždy chudnem nechcene..a už teraz mám najmenšie číslo nohaavíc
no tak ja som raz citala clanok a nadpis chudnutie podla modeliek.a bola tam aj claudia sfifer.bolo tam ze jedava 3 krat denne ale takto: ranajky ovocie obed zeleninovy salat a vecera zelenina
nie, je to dieta kde sa je predovsetkym ovocie, skus si to najst na googli;) tam to bude
Teda Milan, prave som si precitala Tvoj pribeh na stranke, co si uviedol a kukla som Tvoje fotky a Ti poviem, ze si brutalny borec. Vypadas husto dobre. Riadny rozdiel oproti tomu vypaskovi, co si bol predtym. Xakru, fest si ma prave inspiroval.
nahodou!Niekto moze byt stihly aj bez diet!!!
ja pouzivam taky trik so sacharidmi,zavodnenie a nasledne odvodnenie.Dajme tomu,ze v sobotu potrebujem mat dobru formu...od utorka prestavam uplne solit.Znizim prijem sacharidov tiez od utorka az po stvrtok a to takmer na nulu(max.80g)Sacharidy konzumujem iba skoro rano pripadne skoro popoludní.Pijem vela vody minimalne 5litrov.V tychto dnoch trenujem komplexny trening zamerany na cele telo: lahke vahy.Cvicim do stvrtku.Takymto pristupom spalim este posledne zvysky tuku a glykogenu zo svalov aj pecene.VO stvrtok,v piatok ako aj v sobotu pijem minimum tekutin-par hltov vody.V piatok hned po prebudeni-(NASAVANIE SACHARIDOV a VODY do SVALOV)- zacinam so zvysovanim zasob sacharidov.NA 500g za den-napr. jeden velky zemiak ma 40g sacharidov..Takze si dam kazde 2hod jeden(okrem ineho-kuracie prsia,cottage cheesse a pod..).Takto dosiahnem to,ze stiahnem spod koze vodu do svalu a este to,ze sval naplnim glykogenom.Je to trik len na doladenie formy,uz predtym musim dost dobre vyzerat aby to malo efekt.Teraz som vam prezradil moje tajomstvo!pssssssst,ale nikomu to nehovorte :-) www.milandudas.wbl.sk
modelky ziju predovsetkym na kokaine a vode..sem-tam zjedia nejaky ten listok salatu,uhorku, alebo ananas
O diete pri,ktorej sa rychlo chudne som pocula,ale neviem o co tam konkretne ide,(nejest nic ak sa to da, nejest ovocie,nepit sladke vody a mineralky,skor horke caje a prehanadla,ktore telo odvodnia,cize kocky nemeju brucha-ako sa zvykne urobit brusko po najedeni)ale o chorobe modeliek som pocula viac....ANOREXIA. Mozno aj takouto rychlou "dietou" sa k nej da rychlo dopracovat... bacha na to
a co je to za dieta???