mam asi 3 dni veľmi zvlaštný hrudkovitý výtok ktorý zvláštne zapacha neviete mi povedať čo to je a čo mam s tým robiť?? okrem gynoko. neviem čo to je nikdy som to nemala a chcem sa brániť prosiiim kto ma skusenosti pomôžte mi prosím je tu taký niekto??
hrudkovitý výtok???? pomoc
lilinka, tak držím prsty
No ja som mavala kvasinky veelmi casto, liecili sme sa aj s priatelom, co je velmi dolezite, lebo inak si to budete vracat ako ping pong. Dolezite je potom dodrziavat take veci ako specialnu intimnu hygienu (napr. pena Laktacyd) a vyhybat sa pradlu z umelych vlakien. A posilnovat imunitu. Ja mam teraz priatela v zahranici, a za ten cas som s tym problemy nemala, ale teraz sa chystam spravit vsetky opatrenia, aby sa nam to nevratilo.
Niet zač. Aj Tebe.
A vôbec sa za to nemusíš hanbíť. Uvádza sa, že u každej ženy sa to vyskytne aspoň raz
dakujem ti ... a pekný den
Myslím, že určite Ťa vylieči, a povie Ti že čo a ako partner... Fakt choď, neodkladaj to
ja si myslím, že môže ísť o kvasinkovú infekciu, ale neviem isto. A tá môže vzniknúť v dôsledku zníženej imunity.... pozri stránku www.primar.sk. Tie kvasinky sú v tele stále, len teraz sa ti zrejme zvýšil počet. Neviem... Pozri tú stránku, tam sú choroby... Ale jednoznačne choď k lekárovi, samo od seba to neprejde, ani žiadne bylinky na to nezaberajú...
vylieči ma z toho? a čo môj partner?
nikdy som to nemala... prečo teraz? a z čoho to je?
Ale stále je najlepšie ísť ku gynekológovi. Urobí ti výter a predpíše lieky. To je naistejšia liečba. Aspoň si budeš na istom.
A pochybujem aby to bola alergia na latex.