Ahojte,
uz zopar rokov rozmyslam nad operaciou nosa, trapi ma hrbol a velkost. Tento rok som sa rozhodla ze operaciu chcem podstupit. Chcela by som spytat ci mate nejake skusenosti s doktormi, koho by ste mi odporucili a s ktorym doktorom a jeho pracou ste boli spokojni?
Dakujem :))
Operacia nosa-rhinoplastika
Ahojte som 3 tyzdne po rhinoolastike. Som spokojna ale mam este otoky a opuch nespoznavam sa a cakam kym vymiznu :) vykonavala ju pani Doktorka Hudakova v Kosiciach. Nos je prirodzeny v podstate podla mojich predstav mala som hrbol a bol dlhy.
Operacia prebehla uspesne.absolutne nic neboli. Bola som v celkovej anesteze. Rvu noc po operacii ostavate na klinike a Prve 4-5 dni samozzrejme tamponada ale na dychanie ustami si zvyknete. Zapalilo sa mi hrdlo,nemohla som sa ani poriadne najest a niekedy sucho v ustach,pila som vela vody a este ako bonus som schudla 2kg za 6 dni :) operacia vyzera strasne ale prebehla ako lusk aj ked clovek sa citi ako chodiaca mumia :) ale odporucam tym ktori chcu zmenu samizrejme musite pani doktorke vysvetlit predstavu aby bolo vsetko jasne a pani doktorka Hudakova myslim ze ma skusene a profesionalne rucky. Isla by som znova. Clovel si trodka vytrpi ale den co den je to lepsie. Prve 3 dni opuchy a modriny treba ratat. A potom to uz ide. Vsetky Tabletky Vam predpise pani doktorka. Neskor som uzivala wobenzyn bez kekarskeho predpisu ale moc mi nepomahali na otoky a su dost drahe. Skor odporucam podobne lieky. Po wobenzyn vymiznu skor modriny ale tie zmizli ihned po 2 tyzdnoch. Vsetko vam bude vysvetlene. Po snati dlahy som bola prekvapena z maleho nosteka ale opuchy este mam predsa je to zasah do tela. Odporucam kazdemu kto ma komplexy alebo hrbik alebo dlhy nos vsetko sa da. Odporucam komunikovat s psni doktorkou o vasich predstavach a ukaxat aj foto -predstavu adpon aku. A odporucam pani doktorku Mudr. Hudakovu z Kosic Geve klinika . Urcite budete spokojne ako ja. A prajem vela trpezlivosti za tie cca prve dni ale to nie je az tak hrozne ako sa zda :)pa kludne pytajte sa zodpoviem rada na otazky.