Ahoj! Mám veľký problém s mojími vlasmi. Mám 15, takže to môže byť aj hormonálne, ale neviem. Od malička ich mám suché, rozlietané a končeky sa mi štiepia. Ráno vstávam o 5 aby mi mohli prirodzene vyschnúť. Takže vlasy ani nefénujem ani inak tepelne neupravujem. Mala som šampón od Balea pre kučeravé vlasy. Ten mi spravil krásne vlny, ale len na jeden deň. Neskôr som skúšala La Roche (áno, aj lupiny sú mojou súčasťou, ale nie až tak veľkou). S ním som nebola až taká spokojná. Aktuálne mám šampón z radu Botanicals od Loreal. Mám také vlasy ako po značke Balea, ale majú viac lesku pravdepodobne kvôli olejom a kvôli nim mi aj rýchlejšie mastnejú. K všetkým týmto šampónom som mala balzam. Každé ráno si na končeky nanášam olej od Gliss Kur. Keď si ráno umyjem vlasy, mám ich pekne kučeravé celý deň od korienkov až po končeky. Ak si ich umyjem večer, na druhý deň sú v podstate rovné. O leskusa a objeme sa ani nezmieňujem. Budem vďačná za každú radu. Ďakujem!
Suché, krepovité vlasy
a použivaj kokosovy olej, ked maš v cope vlasy daj si do končekov, dĺžok - vlasy to popiju rychlo, nebude vidieť mastnotu, v zapletenom alebo v drdole.. aj ja tak nosím bežne..
nepíšeš nič o kondicionere - to je nutnosť pri kučeravých vlasoch, ja mám momentálne od Kallos lebo bol v drogerke za 1,30€ liter..
ale úprimne , z kauflandu za 0,99€ v žltom obale na suche vlasy sa mi páči viac.. namočim si dlžky , pripadne kusok samponu, jemne vyzmykam, dam kondicioner a necham 5-30 min ako mám čas...
a samponom sa masiruje iba hlava, nešuchaju sa vlasy, to sa nauč, sampon iba vyzmykaš jemne po vlasoch...
-ked sa ti vlasy stiepia je to znak toho že sa o ne staraš zle,
píšeš ze nefenujes, tak ako ich sušíš? šuchaš ich uterakom? čím polameš končeky... to iste ak spavas s rozpustenymi vlasmi..
trenim, tym ze sa prehadzujes v noci, prilahnes ich, ich lámeš..
→ ked sa naučiš spravnu techniku, s citom s nimi manipulovať aj končeky sa ti prestanu štiepiť...
olejček mam z DM na končeky,
...tiež nepíšeš nič o tom či ich chodíš pravidelne podstrihavať , každe 3mes. stačí 0.5-1cm ked nie su velmi poskodene...
skus toto. Mne to pomohlo. -odkaz odstránený- vlasy su jemne, lahko sa rozčesavaju a nelamu sa.