Nonstop nevolnost

Príspevok v téme: Nonstop nevolnost
Nacomeno

Prosim, pomozte. Zena je v 6 tt, a uz piaty den jej je nonstop zle. Odkedy vstane, az dokym nejde spat. Este sa aj v noci budi. Natahuje ju na zvracanie. Skusali sme uz kadejake babkovske recepty, i zazvor - nepomaha nic. Cele dni sa krci na posteli a semtam grca (3krat denne cca). Gynekolog sa zmohol jedine na to, ze jej predpisal dajake cipky proti zvracaniu, ktore jej pomohli. Ale iba na zvracanie. To je vsak to, co nas trapi najmenej. Najviac nas trapi to, ze jej je cely den zle a ma slane sliny. Ale brutalne zle. Co robit? :-(

Tomas12345

Tak o slanych slinach som nepocul , vsak nech zajde normane za svojim obvodnym doktorom a nech sa jeho na toto popyta gynekolog s tymto skusenosti podla mna az take nema.

nicollette12

Ved je tehotna tak co cakas? Aj ona ako keby nevedela ze take nieco je ze nevolnosti v tehotenstve...musi si to pretrpiet, niektore zeny maju nevolnost len rano(pokial sa nenajedia), niektore aj celodenne(ako ma tvoja zena) a niektore ani skoro nevedia o tom ze su tehotne (mala som aj taku kamosku, nevolnost mala asi iba raz a to tiez iba na zaciatku, inak sa citila tak isto ako pred tehotenstvo akurat ze mala brusko)