zvlaštny vytok?

RNG

Musi tam byt nejaka mikrobialna nakaza.
Da sa vyhubit roztokom GSE(15-30 kvapiek do pol litra vody) je to pitne aj na vyplachy
Rozhodne by som zobral dobru zmes probiotik, nech sa mi zvysi prirodzene imunita v tele(samozrejme nie spolu s GSE, ale po a pred aspon 3 hodiny pauza.)

grfged

ma bakterialnu vaginozu jedna sa o infekciu ziadny vytok ktory zapacha a je farbovo sfarbeny nieje v poriadku pozri na nete no aj tuto to maju len daj do vyhladavaca bakterialna vaginoza

mandy21

kikkka, to co pises? vsak si chlapi budu mysliet, ze vsetky zeny mavaju take zlte a neviemake vytoky. zdrava zena nema. A keby som nieco take mala, hned idem k lekarovi, aby som sa toho zbavila. vsak co by si o mne myslel moj frajer??

kikkka

To je normalne.Zeny to mavaju stale.Ked idu menstuovat tak sa zvatsi.Bude toho viacej a medzi tym su aj niekedy take biele alebo zlte gulky.Bože nicoho sa neboj.

lilinka

Odporucam priatelke zajst na gyndu, nech jej spravia kultivaciu, ak aj potom bude vsetko ok, nemate problem. Ale ak bol ten vytok sfarbeny a zapachal, moze to byt nejaky zapal. Urcite nech zajde k tomu doktorovi.