dobry den..dnes som skušal svojej priatelke prstovať a mala pritom taku divnu vonu aj chuť.. chuť mala taku dosť horku.. a vytok mala taky mierne do žlta.. čo to mohlo byť? je to normalne?
zvlaštny vytok?
Musi tam byt nejaka mikrobialna nakaza.
Da sa vyhubit roztokom GSE(15-30 kvapiek do pol litra vody) je to pitne aj na vyplachy
Rozhodne by som zobral dobru zmes probiotik, nech sa mi zvysi prirodzene imunita v tele(samozrejme nie spolu s GSE, ale po a pred aspon 3 hodiny pauza.)
ma bakterialnu vaginozu jedna sa o infekciu ziadny vytok ktory zapacha a je farbovo sfarbeny nieje v poriadku pozri na nete no aj tuto to maju len daj do vyhladavaca bakterialna vaginoza
kikkka, to co pises? vsak si chlapi budu mysliet, ze vsetky zeny mavaju take zlte a neviemake vytoky. zdrava zena nema. A keby som nieco take mala, hned idem k lekarovi, aby som sa toho zbavila. vsak co by si o mne myslel moj frajer??
Vôbec to nie je normálne. Výtok má byť bez farby a nemá zapáchať. Nech ide k lekárovi.
To je normalne.Zeny to mavaju stale.Ked idu menstuovat tak sa zvatsi.Bude toho viacej a medzi tym su aj niekedy take biele alebo zlte gulky.Bože nicoho sa neboj.
a ešte niečo.. myslim že ten vytok zapachal.. ta vona mi bola dosť neprijemna..
ziadny sfarbeny vytok nie je normalny
kym ju nic neboli a nesvrbi je to ok