Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo mi je

Príspevok v téme: Neviem čo mi je
Anonym156

Dobrý deň. Mam 14 rokov. V podstate som dosť veľký hypochonder. Idem rovno k veci. Symptómy sú : nadúvanie, plynatosť, grganie, mierne bolenie brucha (presnejšie v okolí žalúdka) po jedle ani nie do 17 min, kúsok ma bolí hlava ale neviem, že či to s tým súvisí, tiež pre mňa nezvyčajné bublanie a škvrkanie v bruchu taktiež po jedle. Pred 3 týždňami možno aj skôr, som mal vysoký tlak podstate aj teraz ale to len tak raz za 4-5 dni keď som v pokoji.

Dr Petrov

Pravdepodobne pojde o funkčnú dyspepsiu,skus držať dietu zmierniť stresové situácie a dodržiavať dostatočný pohyb.

Janka333

V prvom rade to povedz rodicom a nech ta niekto vezme k lekarovy.Urcite nemas rakovinu pankreasu taketo problemy su uplne bezne.Nemysli na zle.veci.Skus nejaky caj na naduvanie napr.taky babatkovsky byva dobry.Nestresuj a povedz to.mamke.urcite ti pomoze.

DaveSk

Rakovina pankreasu to určite nie je.
Nestresuj, pokiaľ nemusíš.

Kedy Ťa najviac nadúva? Po akom jedle?
Môže to byť intolerancia potraviny. Tie “zvuky brucha” sú, ako už bolo spomenuté, zvukmi trávenia. Pokiaľ nie je s tým spojený problém so stolicou a všetko funguje, ako má, nie je sa čoho obávať.
Nájdi si radšej nejakú aktivitu, aby si sa nemusel zaoberať sebou.

Tomas12345

Moze to byt aj histaminova intolerancia alebo ine zaludocne problemy zajdi k doktorovi.

Ak teda hovoris ze rano ti to zle travi tak skus rano jest pomalsie, vyclen si na jedlo dlhsi cas a tympadom by ti to malo aj lepsie stravit ked to pomalsie zjes.

Cliattsi

Ja neviem, ale rvojom mieste si precistim creva klystirom a pouzil by som potom probiotika..Moze to byt aj iny problem, na to su uz lekari

Anonym156

Tak zistil som, že ta bolesť brucha je horšia no len ráno ked ziem niečo na večer tak sa nič nedeje. Taktiež som dosť často hladny, jedavam ako pred tým. Napr. Po jedle ani nie 2 hodiny a som strašne hladny ako keby som nejedol pol dna. A taktiež ku večeru mam veľký apetít.