Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poprosim muzov o nazor

Príspevok v téme: Poprosim muzov o nazor
henriet

Ahojte muzi :-) Chcem sa vas opytat,ak sa vam zena nepaci-nepritahuje vas,ci sa s nou kamaratsky stretavate a pisete si? Stretavam sa s jednym muzom.Uz mi neraz aj navaril,pozeravame spolu telku,boli sme spolu v restauraciach,alebo na kavu,pivko,na prechadzky. Piseme si spolu,posiela mi linky na jeho najoblubenejsie kapely a skladby.Povedali sme si uz aj doverne veci-napriklad o nasich zdravotnych stavoch,minulosti. Vzdy sa pri stretnuti aj pri luceni pobozkame na pery.Ale nic viac medzi nami nebolo. Tak sa vas pytam,ci by ste toto vsetko robili iba z kamaratstva?

henriet

Dakujem vam.Pozname sa od polovice jula,2017. Lenze aj ked bolo vela prilezitosti-nikdy sa za toho 1/2 roka o nic nepokusil. On sa mi paci.Ale brzdi ma ten jeho odstup.Sprava sa ku mne ukazkovo,krasne-ale ziaden naznak pritazlivosti z jeho strany ku mne.Akoby som bola jeho sestra,dobra kamoska :-/ Tak ano,nic nechcem silit.. Je skvely muz,vela sa spolu smejeme,mozno mame byt iba kamarati a nic viac.

ZYX

Písanie si, posielanie linkov na obľúbené skladby, pozeranie spolu telky, káva, pivko, povedanie si dôverných vecí len z kamarátstva.

Varenie, prechádzky, bozkávanie na pery už nie len z kamarátstva.