Ahojte muzi :-) Chcem sa vas opytat,ak sa vam zena nepaci-nepritahuje vas,ci sa s nou kamaratsky stretavate a pisete si? Stretavam sa s jednym muzom.Uz mi neraz aj navaril,pozeravame spolu telku,boli sme spolu v restauraciach,alebo na kavu,pivko,na prechadzky. Piseme si spolu,posiela mi linky na jeho najoblubenejsie kapely a skladby.Povedali sme si uz aj doverne veci-napriklad o nasich zdravotnych stavoch,minulosti. Vzdy sa pri stretnuti aj pri luceni pobozkame na pery.Ale nic viac medzi nami nebolo. Tak sa vas pytam,ci by ste toto vsetko robili iba z kamaratstva?
Poprosim muzov o nazor
"iba na pery" bozky medzi kamošmi sa na pery nedávajú...
Gerin.Nasla som to.Teraz tu budem vyzerat ako vecna zakladatelka tem :-)) Ale dokopy je toto tu moj treti prispevok.Tu je link: www.zdravie.sk
Dakujem. Nechcem ta zatazovat zbytocnymi otazkami, ked si to tu uz pisala
Gerin.Ja ju pohladam a dam ti sem link na nu.
Neptun.Medzi nami v zivote francuzsky bozk nepadol.To by som sem nepisala.Uz by potom bolo jasne aj mne,ze to nieje uz iba kamaratstvo :-) Proste on vzdy bozk na privitanie a na rozlucku so mnou smeruje iba na moje pery.Od zaciatku.
Prosim ta a ako sa vola tvoja tema? Mozem si ju precitat?
Dakujem vam za nazory.Ja som tu davnejsie pisala-tiez ohladne neho.A stale sa v nom nevyznam.Ci ma berie iba ako kamosku,alebo ma o mna vazny zaujem-ako o priatelku.Vztah.No a ked som vtedy sem napisala nas vek,tak ma takmer vysmiali :-) My sme uz proste stari somari :-)) A tie bozky na usta?Tak u mna je to tiez tak,ako pises.Ja kazdeho vzdy len na lica pobozkam.Ked sme sa prvy raz stretli,on smeroval bozk na usta,ale ja som mu otrcila lica a tiez som bozky smerovala na jeho lica :-) Ale on vzdy od zaciatku so mnou smeruje bozky na pery.Tak potom som uz aj ja.
všetko je vrámci kamarátstva OK... až na jednu vec!
ja sa s kamarátmi neoblizujem - nebozkávam na pery
ani nijak inak...
Suhlasim s odpovedami. A este sa opytam, kolko ma rokov on a kolko ty? A preco sa vlastne bozkavate na usta? Ja ked pozkavam zenu, uz to nie je moja kamaratka
Nepoznám ho ale určite je za tým niečo viac podľa toho ako to popisuješ. Možno je iba nesmelý a bojí sa že by to pokazil medzi vami (vlastná skúsenosť). Skús mu niečo naznačiť a uvidíš ako zareaguje. Je to o komunikácii ste predsa kamaráti- prinajhoršom sa na tom zasmejete :)