Ahojte strašne sa mi nepáči môj zadok a chcela by som počuť váš názor čo si myslíte
Zadok
Vôbec nevyzerá ako ženský.
Ale má aj tak smolu, lebo ja sa po mydlo v jeho kúpeľni nikdy nezohnem, keď mi náhodou spadne na zem. Nie, nie, márne čaká.
:D:D:D:D:D:D:D
Ja to dokážem, ale mal by som tiež pochudnúť, lebo som si všimol, že kamošovi občas zbehne pohľad aj na tieto partie, ale nechápem prečo?
zadok je v pohode treba popracovať na stehnách, tie sú rozliate, treba začať cvičiť a bude to tip top
A čo ťa trápi v skutočnosti? Že nemôžeš sedieť na dvoch stoličkách?
Tiez som zena a uprimne? Myslela som si ze to je zadok nejakeho muza, ale velmi velmi skaredy zadok. chcela si uprimne nazory predsa... presne suhlasim s tym, ze ked si so svojim zadkom nespokojna tak nic ti nebrani si ist kupit permanentku do fitka a zacat cvicit.. hlavne s tym nieco rob, ak si nespokojna, to je dolezite...
Že dávaš fotku svojho zadku na net namiesto toho aby si začala cvičiť a robila niečo pre to aby bol krajší. Popravde ja som žena a nepáči sa mi. Vyzerá byť mľandravý z tuku, neforemný tak nejako. Začni cvičiť a bude to určite lepšie. ;-) Zadok nie je všetko ale aby si bola so sebou spokojná je dôležité. Na našich názoroch ani tak nezáleží, ale ty by si mala byť spokojná, tak sa snaž a potom sa teš z pekného sexi zadočku. :-*