Ahojte na internete som hladala odpovede na moj sen ale akosi neviem co z toho by konkretne mohlo byt ono. Snivalo sa mi ze som bola v nejakej miestnosti tmavej miestnosti v rohu bola postel a ja som sedela vedla tej postele na zemi opreta o stenu. Na posteli niekto sedel tusim ze to bol niekto z rodiny. Zrazu prisla nejaka zena a priniesla my dve dvojcata v perinkach ( boli moje avsak na porod sa nepamatam ale viem ze boli moje bola som v tom sne mamou) dievcatka a boli cerstvo narodene. Jedno som si vzala do narucia a druhe si pestovala ta osoba na tej posteli. Akoby lusknutim prsta som sa ocitla v aute. Vzadu sedel moj otec v strede mama a potom ja. Vpredu sedela moja sestra ktora drzala moje dieta na rukach a vedla na sedadle sofera bolo polozene to druhe babo v perinke. Potom som si vzala do narucia to babo ktore si pred chvilou pestovala moja sestra a babo na mieste sofers tam ostalo. Nechapem ako sa auto mohlo hybat ked tam lezalo male bezbranne babo ale chapem ze sny su zvlastne ale spat k snu velmi sa tesim uz na svoje a vo chvili ked som drzala tu malinku som citila velky pocit stastia az som sa rano zobudit nechcela...nevie niekto co by tento sen mohol znamenat? Totiz neviem ani kam zaradit tento sen do akej kategorie