Poprsie

Príspevok v téme: Poprsie
Bange12345o

Ahojte ľudia. Som totálne zúfalá. Všetci okolo mňa (samozrejme baby,ale aj tuční muži) majú väčšie poprsie. Mám 16 rokov,165cm,váhu 59kg a prsia okolo A60-70 čo je fakt hrozné. Nechcem používať antikoncepciu a v mojom veku je operácia tabu. Tabletky si kupovať nemôžem,bývam na dedine,kde by sa to všerko roznieslo. Prosím,nepoznáte nejaký zaručený spôsob,či jedlo,krém alebo ja neviem,ktorý by mi pomohol ich zväčšiť aspoň o číslo? Pribrala som 9 kg a aj tak nenarástli. Prosím len seriózne,lacné a ľahko zohnateľné,overené rady. Ďakujem

pomocnica

Tiež je dosť jasné, že keď máš prsiská, tak asi nejaké 3 kg len tak nebudú si stáť peknučko...gravitácia funguje...spomínala som, že neviem ako to je u dievčat s vážne veľkými prsiami čiže. Je to úplne na tebe, nos si ju pre mňa za mňa, mňa to fakt vôbec netrápi. ;-* TVOJA VEC. Som aj písala, že každý má iný názor, ale ja mám toto svoje odskúšané. Keďže nemám 4-ky tak som rada za pocit voľnosti, pohodlnosti a možnosti nemusieť stále podprsenku na sebe mať.

pomocnica

cerveny-melon-moja zlatá, nauč sa čítať oki? Písala som, keď máš nesprávnu(!) podprsenku! tak nabudúce buď tíško prečítaj radšej 2x a poriadne a potom niečo napíš.

cerveny-melon

mi rozum zastáva ked tu niekto bludy píše,..

vraj podprsenka zabranuje rastu prs... no to je zaujimave ze ako je mozne ze mne narastli aj ked som ju nosila...
asi od 13 s kosticami nejaku latkovu som mala v 15 som už mala 4ky..
v 19 ked som si dala dole podprsenku mi padli na pupok..

moja matka svoje vešiaky bez hanby nosí bez podprsenky, má ich na bruchu padnuté, nemám pocit ze by jej tým spevneli...furt ich má ovisnute a aj ich mať bude... ked na plastiku ist nechce..

netrep tu aspon kraviny

pomocnica

Brigitteee-Ahoj no lebo po a)myslíš, že je zdravé keď máš takmer STÁLE stiesnené prsia, ktoré nikdy nedýchajú? Veď keď máš nesprávnu podprsenku tak si aj rast potláčaš(ak sú ešte vo vývine)...Nedaj Bože kebyže v nej aj spíš.
b)Je to veľmi pohodlný pocit také ako keď ti telo doslova DÝCHA. Nič ho nestiesňuje, netlačí, voľnosť.
c)Keď máš často podprsenku je vedecky dokázané, že ti prsia chabnú, to tkanivo zlenivie keď tie prsia samé niečo drží a prestane byť aktívne.
No ale ja nemám extrémne veľké prsia, také akurát, tie ktoré máte väčšie tak je to asi viac pohodlné a komfort ale keď už ich nosíte často tak bez kostíc kebyže v nej spíte, bez vypchávok, nesmie NIKDE tlačiť, škriabať nič také.
Ja som za to, že ak sa dá tak nenosiť. ;-) Každý má však iný názor. Pekný dník.

PS: RomcaPomocnica: ďakujem. ;-)

budrada

moja zlatá žiadne jedlo ani čarovné krémiky neexistujú....
Bud rada že máš malé prsia že ti nič neskáče pri športe, neťahajú ťa, nebolí ta chrbtica..
a ak si myslíš že by ti HAK pomohla si vedla... funguje tu totiž zákon schválnosti ze prsia by ti z nej nenarástli, ale s vysokou pravdepodobnostou tvojej kamoske ktorá má 3-jky by z rovnakej hak narásty na 5-ky... takze tak...

okrem toho HAK rozhádze hormony ze bude trvat roky kym sa da telo do poriadku, lutovala by si... viem čo píšem, ...

nejedno dievča HAK zabila, dalsia dostala porážku, vela zdravotnych problemov...atd...

bud rada že máš malé prsia... ja som si musela zaplatiť 40 000sk aby ma toho závazia na hrudi zbavili.. kedze mi HAK rozhádzala hormony,.. po vysadeni HAK mi narastli o 2 cisla zas po 5 rokoch... zas planujem operaciu po 10 rokoch od OP...

ked ti to bude vadiť aj po dostiahnutí plnoletosti, odporúča sa počkať do 20tky... daj si silikony..

RomcaPomocnica

Pomocnica super vysvetlenie a na rast poprsia pomáha aj normálne plávanie niečo to pomôže nie vela ale áno a ja som tiež počula cibulu a mätu

pomocnica

Ahoj. ;-)
No viem, že vždy mi hovorili, že cibuľa...ale tak neviem...možno z časti. Možno to máš v génoch alebo ti narastú neskôr, prípadne aspoň trochu by mali po pôrode...:D
Teraz by som ti odporučila jednu vec. Tie tabletky aj kebyže sa neroznesie to(veď keď to nikomu nepovieš nemá sa ako...) tak neviem, či to je vhodné. Tá jedna vec je, že by som ti odporučila prestať priberať chtiac, ale začať cvičiť. Reálne. Kliky, ak normálne nezvládaš tak ženské so správnou technikou, keď nezvládneš veľa tak daj napr 4 a v sériach po tie 4 opakovania. Potom akoby, sa to volá plávanie na sucho, že robíš pohyb akoby si plávala prsia, musí to byť súvislý pohyb, plynulý, urob napríklad 50 každý deň. Vo vzduchu po stojačky. Tiež napríklad keď dáš ruky pred seba akoby si sa modlila, ale tak že nie nahnuté dopredu ale rovnobežne s prsiami, lakte smerujú samozrejme vonku a tak stláčaš ako keď by si si predstavila, že máš niečo medzi rukami, čo chceš rozpučiť...Tak poriadne silno, aby si to cítila. Nie dlho len stiisk, atď...Tiež takých 30-50 opakovaní. Časom pridávaj. Tie cvičenia s činkami(nie, že 10 kg napríklad 1,5 alebo 2 kg) keď odťahuješ ruky po bokoch v ľahu napríklad a cvičíš prsné svaly...Pri planku tiež zapájaš z časti. Na internete celkovo máš veľa cvičení na prsia, pohľadaj...Tu som dala len pár príkladov, ale vážne je toho veľa. To je dosť dobré, spevňuje prsia, zväčšuje sa svalstvo, čiže aj tvoje prsia, majú potom aj pekný tvar a pekne stoja. Toto by si mohla vyskúšať a nečakaj hlavne zázraky po pár dňoch. Časom sa dostaví účinok. Doma dúfam, že podprsenku nenosíš, ak áno, prestaň, lebo to pre prsia tiež nie je dobré. Ak môžeš tak po tom, čo prídeš zo školy daj dole podprdu voľné tričko a ideš.

zvacsenieprs.com

Tento článok by možno mohol pomôcť, ale nie všetko mám odskúšané, čiže možno iba zdravšia strava a takto. ;-)

Veľa šťastia.. ;-)

PS:snaž sa byť spokojná aj s tým čo máš, pretože každý máme nejaké plusy, mínusy, snaž sa to zdokonaliť a ak kvôli tomu budeš nešťastná tak choď keď budeš staršia na plastiku. :-) Ale vo vyrovnanosti a prijatí samého seba aj s chybami je z časti tajomstvo spokojného života.