Dievčatá, ženy, už sa vám stalo že vás chlap oslovil a vy ste ho odmietli? Ako na to chlap reagoval?
Otázka pre ženy-odmietnutie chlapa
oslovil,
takze ak by si nahodou vtedy za svojim priatelom nesla, tak by si sa s nim zoznamila? Isla mozno na kavu, alebo dala kontakt?
Ďakujem za pozitívne ako aj negatívne reakcie.
Co su toto za otazky, si retardovany? Sa nedivim, ze ta zeny odmetaju.
nikto nikde nepovedal ze mu musis povedat preco ho odmietas. A ked mu uz aj povies preco tak nikde nie je napisane ze musis povedat pravdu :D
Mna raz oslovil chalan ked sme obaja vystupili z autobusu. Sedel celu cestu oproti mne, asi 15 minut. Odmietla som ho len z dovodu ze som akurat sla za priatelom a neprislo mi to vhodne, Aj som mu to vysvetlila. Obdivujem ak sa dokaze chlap takto ozvat v dnesnej dobe,ked ostatni radsej pridu domov a zacnu na vsetky mozne socialne siete vypisovat a opisovat koho kde stretli a ci ju nahodou niekto nepozna lebo hladaju svoju lasku :D
Reagoval uplne v pohode, pochopil ako sa ma vec. Ja som mu na druhej strane povedala ze takyto pristup a oslovenie je uplne super a keby som bola sama prijimam Chce to odvahu oslovit niekoho priamo v dnesnej dobe (inde ako podgurazeny v bare)!
Ja by som zenu nikdy prvy neoslovil. Musela by ma oslovit ona, alebo prejavit nejako inak zaujem. Vacsina sk zien je dost zakomplexovanych a cakaju na prilezitost kedy by sa na niekom odbaviti, lebo si namyslaju kt vie co o sebe.
keby zeny nenosili podprsenky tak neviem ako by to vyzeralo aj v práci,. aj vonku na ulici,.. akoze pokial má zena nulky či A, tak to nikto riešiť nebude...
ale kebyže mladá baba s ovisnutymi vešiakmi tak chodí...
a nehovorim o tom ze sa musí hýbať, zohnut, - kde jej tie ovisnute cecky daju po papuli ked sa predkloní, tahá to, neviem si predstaviť ako by uteka - ale to nepochopí taka čo ma lentilky...
Jasné, že sa mi to stalo. Nadšený nebol žiaden, ale buď zostal ako kamarát, alebo najprv naštvaný na FRIEND ZONE ale sa chlapec musel zmieriť...Tí, ktorým to tak ublížilo na egu...tak beriem, že som urobila službičku iným babám, možno som mu pomohla trošku utlačiť ten egoizmus z tých výšin...Povedz mu keď sa ti to stane, že nemáš záujem...
Ako som raz čítala: Chcela by som takého chalana ako si ty.
PREKLAD: Chcela by som takého ako si ty,...len keby nebo tak škaredý. :D
Buď sympatie fungujú, alebo nie.
Pekný deň.
Odíde...najde si nú a Ty možeš banovať. Jedna lastovička leto nerobí.
Pa pa